dilluns, 27 de febrer del 2023

SAFA Claror - 81 Bellpuig - 71

Una nova victòria de SAFA Claror en aquesta arrencada de la segona part de la Lliga. Veníem de grans partits contra Pardinyes (tot i perdre), Igualada i Gaudí (guanyant). Avui teníem a un rival enganyós, Bellpuig i, per variar, no he estat fins ni concentrats al 100% com a altres partits.

Primer de tot cal dir que en el primer quart Bellepuig ho va fotre tot: 5 triples en 6 minuts. nosaltres encara estàvem fent el cafè. quasi m'agafa un infart quan el Bernat estava a la banda i no demanava temps mort! Després pensant-ho en fred probablement tenia raó; el problema no era el nostre joc (vàrem fer 22 punts en aquest quart), el problema va ser l'encert descomunal de Bellpuig en el primer quart i contra això poc hi ha a fer. Parcial de 22-23 al final i a esperar que la estadística faci la seva feina.

Efectivament així va ser. Segon quart molt més posats, molt més ben jugat i amb un Adrià Arqué incommensurable (9 punts en aquest quart), ens va permetre un parcial de 23-10 que posava les coses a lloc: 45-33.

Però clar, no podíem tenir un partit tranquil. el tercer quart va ser una combinació de relaxació i tocar-nos-els en defensa i un deixar entrar al partit a Bellpuig amb 4 triples més que ja semblava que estéssim a la primera part!! Ens vpàrem deixar encaixar un 13-26 de parcial lamentable que posava un marcador a falta d'un quart de 62-59.

El darrer quart va ser finalment més plàcid del que semblaria. Amb un Juli Antolí, sense fer gaire soroll però molt encertat en tot el partit i el Guillem anar fent punts i punts des de la línia de tir lliure (poc es valora sovint l'encert des de la línia de tir lliure!! Ahir 81% nosaltres per un 40% de Bellpuig; molt sovint dona partit sense adonar-nos-en) ens va permetre tenir un final de quart relativament còmode. Un parcial de 19-12 deixava el 81-71 al marcador.

Per arrodonir la setmana hem de dir que va perdre Tàrrega a casa amb Pardinyes i Lluïsos va gunayar a SESE, cosa que ens permet liderar amb solitari el Grup 3 de Primera Catalana. Ara a consolidar!! Sense eufòries. Aquí qualsevol et pot guanyar si abaixes la guàrdia. Quedne 9 partits per tancar la Lliga i cal anar dia a dia, cap de setmana a cap de setmana, partit a partit com diuen. comencem per JAC Sants el proper dissabte a fora de casa. Salut i bàsquet.