dissabte, 25 de febrer del 2023

Copa Colegial: Escolapis - 73 Dominiques - 26

Ha tornat la Copa Colegial. I hem de dir que haver de jugar cada cap de setmana contra les millors júnior de primer any de Catlaunya, ens ha donat molt creixement. Potser fins ara no ho hem vist perquè acumulem moltes derrotes. Però en partits com avui de la Copa Colegial demostren el creixement de les noies d'Escolapis Sarrià!

Però anem per ordre. La Copa Colegial és una competició que, com indica el seu nom, competeixen equips del col·legis. així que malauradament no hem pogut gaudir de les nostres companyes que no estudien a Escolapis Sarrià. Parlem de la Carla Peiró i de la Sofia González. Però, per altra banda, sí que hem pogut recuperar a la Carla Clemente i, parcialment, a l'Alejandra Bonmatí, velles conegudes i sempre benvingudes i ben retornades al nostre equip. I, a més, també hem incorporat a aquesta sòlida base, a la Maria de Moya, que estudia a la nostra escola però juga a Juventut les Corts.

Per acabar el repàs tenim a l'Aina Mir amb el seu turmell fet foiegras i a la Silvia Mulas que, a més de tenir el dit trencat encara amb recuperació, avui estava amb febre i no ha pogut ni venir animar a l'equip com sempre fa. Dues absències important. I parlant d'animar a l'equip agrair també a la Inés, que no falla mai, també en la fase final de recuperació i a l'Oona que no han faltat a la cita.


En el primer parcial es cvaren notar una mica els nervis, tot i que ja vàrem poder obrir una mica el marcador. Però va ser en el segon quart quan la bona defensa i l'allau ofensiu va catapultar a Escolapis Sarrià en avantatges ja de més de 20 punts al marcador.

L'única nota negativa es va produir més endavant amb la lesió (una jugadora més, no estem de sort) de l'Aina Ruiz. Esperarem els resultats però sobretot paciència i ànims Aina!!


Tot funcionava de meravella i si en la primera part del partit va ser una destacada Silvia Gibert la punta de llança ofensiva d'Escolapis (de fet ha estat nomenada MVP Herbalife de la 4º setmana de la Copa colegial Barcelona amb 20 punts, 8 rebots i 2 assistències), a la recta final del partit varen destacar ofensiva la Carla Erroz (16 punts, 2 rebots i 2 assistències) i la Laia Canaleta (19 punts, 7 rebots i 2 assistències), aquesta última que a més va ser nomenada (recordeu que això ho va l'entrenador visitant) la MVP del partit.

Un bon espectacle i un gran ambient a Can Colapi, passant l'equip femení a vuitens de final dela copa Colegial. Contents per tot l'equip, per l'escola i també pels entrenadors que ja es mereixien viure un partit plàcid on es puguessin veure els fruits d'un any de molt treball en una categoria molt exigent. Felicitats a totes!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada