dilluns, 3 d’octubre del 2022

Escolapis Sarrià - 32 Cornellà - 57

Després de l'ajornament del partit a Tarragona contra La Salle, aquest dissabte 1 d'octubre tornàvem a jugar a casa aquest cop contra el Cornellà. De nou un altre equip difícil en aquesta Lliga de Júnior femení de Primer Any.

Tot i començar amb un primer quart igualat, dos triples van fer que el partit es poses de seguida en desavantatge: 6-13 en el primer quart. Però les nostres noies continuaven lluitant tot i no tenir encert en atac i seguien esforçant-se defensant. De totes maneres Cornellà estava tocat per una vareta màgina i ho entraven tot. Parcial que feia molt mal de 6-17 que posava un marcador molt dur al descans: 12-30.

Però per ganes no faltaran. Un tercer quart jugat de poder a poder vam aconseguir empatar-ho a 12-12. Bones sensacions tot i que el marcador ja estava molt en contra en aquell moment, cal anar veient els petits guanys contra aquests equips força potents.

Un altre darrer quart de 8-15 sentenciava un partit difícl, complicat i que probablement amb una mica més de sort, que també juga, el resultat final no hagués reflectit tanta diferència al marcador: 32-57.

La part més positiva i que cal remarcar és que les nostres xicotes ho van donar tot a la pista, des del primer minut fins al darrer. En cap moment van baixar els braços. I això sempre és d'aplaudir. Vistos els resultats de la jornada, i no ho diem com a consol, diferències més grans es veuene en aquesta categoria (podeu veure la taula de baix). Així que noies a seguir curtint-se i a seguir lluitant. Quan es dona tot a la pista no es pot demanar res més. Seguir aprenent. Salut i bàsquet.

Ah!! no volem pas tancar la crònica sense el petit reconeixement a la colla d'avis que ens segueixen i donen ànims i suport a l'equip, perdin o guanyin, sempre amb un sonriure a la cara.