diumenge, 9 d’octubre del 2022

SAFA Claror - 65 Gaudí - 57

Arriba la tercera victòria força solvent, aquest cop a casa contra Gaudí, que es presentava també invicte en les dues primeres jornades d'aquest grup 3 de la 1ª Categoria Catalana masculina. Però el partit no ha estat fàcil, encara que ho pugui semblar.

Hem començat amb dos primers quarts molt ben jugats, amb parcials de 21-17 i 22-9, on la defensa i els bons atacs desfeien a Gaudí, que no trobava la manera de jugar-nos. Un inspiradíssim Roger Abelló, amb 4 triples i 2 cistelles de dos (16 punts) liderava l'equip en atac i el partit era més plàcid que mai, amb un +20, 43-23. Però en el minut 8 del segon quart en Roger ha estat desqualificat perquè, segons els àrbitres, tenia una antiesportiva i una tècnica acumulades. Tot i així, hem anat al descans amb un 43-26, però perdíem una peça clau avui en l'atac del SAFA Claror.

El tercer quart, com ja ens acostuma a passar, l'equip no ha entrat bé en el partit i Gaudí s'ha acostat en el marcador. Amb força més desencert i amb moltes impresicions el quart l'hem perdut per 10-14 però encara mantíem un bon avantatge amb un resultat de 53-40 abans d'entrar en el definitiu periode.

Gaudí ho ha donat tot en el darrer quart i s'ha arribat acostat amb un perillós 60-54. Però 4 tirs lliures consecutius anotats pel Guillem Canaleta han donat la tranquilitat per poder entrar als darrers dos minuts amb un +10. Bona victòria, la tercera ja de SAFA Claror, que ens segueix mantenint a dalt de tot de la classificació. La propera el dissabte 15 a Bellpuig, camps difícils sempre a les terres de Lleida. Seguim!!