dissabte, 1 de desembre del 2018

Escolapis Sarrià - 67 Caldes de Montbui - 56

Avui dissabte...crònica express des del mateix poliesportiu d'Escolapis. Partit a les 9:00 del matí a Escolapis Sarrià (a les 9:00h!!!!) contra Caldes. El partti d'anada no vàrem jugar bé i vàrem perdre (veure la gran crònica del Sr. Mulas) i vàrem perdre 61-56 fent una remuntada força bona però no suficient als darrers instants. Això ens donava idea que si avui jugàvem bé teníem possibilitats. Calia jugar intenses tots i cadascun dels quarts i no abaixar la guàrdia en cap moment. Només així es guanyen partits a Categoria A.

I així hem començat. Després de la xerrada inicial dels nostres entrenadors David i Carla arrencava el partit amb molta igualtat i molta intensitat. Un quartr jugat de tu a tu amb molta concentració i bon bon criteri en atac: moltes passades, molt seny i prou encert. Unes encertades Silvia Mulas i Aina Mir trencaven la bona defensa de Caldes. tot i així un ajustat 8-6 de parcial.

El segon quart ha seguit la igualtat. Ara han aparegut altres jugadores molt encertades avui. Ha tornat una gran Alejandra,amb aquell criteri i gran joc (4 punts) i sobretot una molt bona defensa sobre les jugadores clau de Caldes. Però un altre parcial de 8-7 posava un pel més d'avantatge al marcador: 16-13.

Tercer quart i encara hem pujat més el nivell defensiu. Les noies de Caldes s'han anat col·lapsant degut al treball incansable de les nostres jugadores. Tot l'equip ha estat a un nivell excepcional i, a més, seguíem amb un encert en atac meravellós. Confiança en les penetracions i tir exterior de 4-5 metres encertadíssim. L'Oona trencava en les penetracions i bon moviment de pilota de les exteriors feia que el joc fluís. Parcial de 9-4 espectacular i 25-17 al marcador.

I darrer quart de la primera part un altre quart on ens hem sortit i ho hem bordat. Quin joc col·lectiu, quina claredat d'idees, quina defensa immensa sobre les jugadores crack de Caldes. Avui també ha renascut una increïble Carla Clemente (5 punts en aquest quart) i tot l'equip l'ha acompanyada a arrassar en aquest periode: 10-4. Així que hem marxat al descans en 35-21. Com hem gaudit.

Com sempre en el descans ha aparegut el catastrofista Oms (més conegut per la seva Llei que pels seus encerts) vaticinant una davallada física a la segona part i blablablablabla...típica jerga de vendedor de crecepelo de l'oeste. En fi, ja estem acostumats. El salt de la imatge anterior ho diu tot. Fixeu-vos la diferència física de la jugadora de Caldes, però mireu més atentament el salt immens nostre i així amb confiança i credibilitat hem guanyat el salt.

Tot i així Caldes ha sortit a per totes i ha redoblat la seva intensitat defensiva. Res a dir. Lluita poder a poder. Partit bonic. Desgast infinit. Però hem aguantat i perseverat. Un quart perdut per 6-12 però sense baixar la guàrdia. El marcador s'ha ajustat una mica però encara amb avantatge per les nostres: 41-33.

Sisè quart hem tornat, bé més que tornat han seguit igual a tope. Aquí ha aparegut la Sofia González, que fins al moment s'havia buidat defensant i anul·lant una de les millor jugadores de Caldes. Ara també aportant en atac. Amb la Laia Canaleta eliminada per faltes  (però que ho ha donat tot per l'equip i ha jugat intensa sense importar-li la part individual i treballant a tope per l'equip),  la Carla i la Sofia s'han turnat per pujar la pilota i per seguir defensant igual. amb tot 9-6 de parcial que tornava a posar la diferènica al marcador: 50-39.

S'acostava el setè quart però les coses anaven tan bé que la Llei d'Om aplicava més a les de Caldes que a les nostres jugadores. Un altre quart lluitat fins l'extenuació per ambdues bandes i contemporitzant en el marcador: 5-6 però el marcador a falta del darrer quartt indicava un 55-45.

Ja estem en el darrer quart. Estem +10 i aquest partit no se'ns pot escapar. L'haurem de lluitar fins al final però avui estem concentrades a tope. Confiem en l'equip. I aquest darrer quart ha estat una voràgine de punts i punts per ambdues bandes. Allò que li diuen un "toma y daca". Cada cistella que feia Caldes per apropar-se al marcador era resposta per les nostres noies. Molt encertades les rotacions per donar aire a l'equip. I totes i cadascuna de les nostres ho donava tot i afegia el seu granet de sorra per anar-nos apropant a la victòria. Així ha estat, amb un parcial de 12-11 final hem deixat el marcador en un fantàstic 67-56, que reflexava el que havia passat a la pista.

L'equip eufòric per la victòria i els animadors encantats amb el joc desplegat durant tot el partit per aquest pre-infantil femení que cada dia millora una mica més en totes les facetes del joc. Una foto final de cohesió de tot l'equip. Cal dir que com sempre l'Aina Ruiz al peu del canó i molt agraïts a la Mariona avui que ens ha vingut a veure i a donar suport