dissabte, 1 de desembre del 2018

Escolapis Sarrià - 77 Sant Andreu Natzaret - 56

Després d'un esplèndid partit a primera hora del matí on les nostres noies del pre-infantil d'Escolapis de Sarrià s'han endut una merescuda victòria davant de Caldes (veure crònica) a la Categoria A, a les 12:00 tocava un partit complicat a casa també del nostre Júnior d'Interterritorial contra Sant andreu Natzaret, un equip de mitja taula que havia tret força millors resultats que nosaltres. A més veníem d'una dolorosa derrota al darrer partit i volíem tots veure com reaccionaria l'equip.Teníem al Dani lesionat també, però que com un a company sempre a donar suport a l'equip.

Ha començat el partit bé (ja es veia a la roda d'escalfament). Equip concentrat, molt i molt bé defensivament amb les ajudes i parlant-se entre ells. Això no ho havíem vist fins ara. A més, hem vist jugadors mostrant-se. Un gran Lluís Oms ha aparegut com volem que apareixi. Tirs amb criteri i, a més, amb encert. Dos triplacus seus han obert escletxa en el marcador. Gran quart: 17-10.

El segon quart ha estat encara millor que el primer. Sant Andreu ha atacat una mica millor però la nostra fluidesa en atac ha estat boníssima, tant per varietat com per distribució del joc. Un gran David Caballol portava de corcoll a la defensa del Natzaret. Primer distribuint joc, després anotant (6 punts en el quart). El tempo del partit el posaven el Guillem Canaleta i un també encertat Alex Miguel que amb tirs amb criteri i un gran treball en defensa dels dos han fet que, entre tots, aconseguíssim un parcial de 23-16 per poder marxar al descans amb un còmode 40-26. Això pintava molt bé.

En la represa, com era d'esperar, Natzaret ha posat tota la carn a la graella. Ha endurit la seva defensa ot ti que en atac nosaltres també aconseguíem un molt bon rendiment. Un Àlex Tort molt constant en aquest partit, puntet a puntet, feia que ens mantinguéssim allí. Un Max Calzada, sempre gladiador, defensa fins l'extenuació. El Max Moix i Pol Sánchez donaven una bona rotació als titulars i un encertat i participatiu Lluís donava bons minuts per impedir que Natzaret s'acostés en el marcador. Tot i perdre el quart per 13-17, el marcador indicava un 53-43 que ja haguéssim signat abans de començar el partit. Ens faltava la guinda del pastís. Ens faltava el darrer quart.

I aquest ha començat de la millor manera: un triple del Lucas Bonmatí i una cistella de l'Àlex Tort han posat el 58-43 al marcador. Aquest +15 donava tranquilitat mentre desmoralitzava a Natzaret que segurament no s'esperava això del nostre equip. Sí, avui realment hem jugat com un equip. Però això no s'havia acabat encara. Faltava la traca final que l'ha posada una defensa molt ben organitzada i un atac al que s'ha sumat el Max Calzada i un encertat David Díaz, que ja havia estat també brillant en el primer quart. Fantàstic. Un 24-13 posava un marcador final de 77-56 amb una victòria merescuda i treballada per Escolapis de Sarrià.

Un gran partit que ens ha de fer veure que anem creixent i anem evolucionant i que si treballem com un equip durant TOT el partit, tots i cadascun dels seus minuts, sense defallir, sense baixar la guàrdia, amb criteri, les victòries van arribant. I diria que alguna cosa hi deuen tenir a veure els nostres entrenadors David i Borja oi? Felicitats a tots.