diumenge, 16 de desembre del 2018

Sant Fruitós - 70 Escolapis Sarrià - 45

Partit bastant dolent el que vàrem poder veure ahir a Sant Fruitós de Bages. Potser perquè veníem amb les esperances del darrer partit contra Sant Andreu però ahir tot ens va sortir a l'inrevés.

Per començar nosaltres mateixos. Vàrem sortir per la tarda com si encara estiguéssim de migdiada. Res a veure amb la intensitat, la tensió, el parlar-se del partit contra Sant Andreu. Aquí falta de robustesa en defensa on un parcial de 9-0 en els primers 5 minuts de joc ho deixa ben palès. I a categoria Interterritorial si surts així els equips en passen per sobre ja que tots surten des del minut 1 a per totes. Un primer quart per oblidar ens deixava un 18-7 de primer parcial que feia aixecar totes les alarmes.

El segon quart vàrem despertar. Si ho mirem fredament i per parcials aquí vàrem jugar força bé. Una defensa més intesa amb control del rebot i pilotes robades ens van donar contraatacs clars i, tot i que no vàrem poder guanayar el quart, la imatge va ser una altra. Al final del quart vam patir 2 o 3 cistelles d'aquelles totes (el segon element que tampoc teníem a favor era uns àrbitres lamentables, no per parcials sino senzillament per dolents, que no pitaven cap garrotada). Tot i així vàrem marxar amb un 16-15 que deixava el marcador en 34-22 a la mitja part.

Però si el primer quart va ser dolent, el trcer va ser horrible. Sortida espantosa nostra, acompanyament arbitral dels grans i en alguns moments en vàrem arribar a posar 35 per sota. El pitjor de tot és la sensació que es veia des de la grada. Si bé és cert que des de la grada les coses es veuen molt diferents i molts cops no podem copsar el sentit i la realitat del partit (aquest només el veuen els que estan en pista), aquella sensació de veure com l'equip sencer baixava els braços no ens va agradar gens. Només així s'entén el 22-8, insistim amb un recital arbitral nefast però de cap manera per poder ser vcausa d'una desfeta de les dimensions que vèiem: 56-30.

El darrer quart, altre cop ens l'hem d'agafar d'aquella manera. Si més no vàrem saber acabar el partit amb la cara alta, amb una mica més de claredat d'idees en atac i guanyat encara que fos per la mínima el darrer quart per un 15-14 i deixar el marcador final en el ja conegut 70-45.

Mal regust de boca ens deixa aquest partit però amb ganes de marxar de la parada nadalenca amb una victòria. I aquesta oportunitat la tenim el proper dissabte a casa contra l'Sferic Terrassa, així que us hi esperem a tots per poder donar un cop de ma a l'equip des del públic, que ho necessitem.