diumenge, 25 de novembre del 2018

Manyanet Les Corts - 45 Escolapis Sarrià - 34

Un altre partit molt igualat a casa de Manyanet Les Corts. Aquesta Categoria A del pre-infantil femení no dona respirs. Avui hem aguantat molt bé el partit però en els darrers quarts se'ns ha escapat. Una llàstima per tot l'esforç fet.

Hem començat molt bé en una pista exterior freda i de bon matí a Les Corts. Un primer quart molt igualat (7-6) però lluitat de poder a poder amb unes rivals que ja sabem del partit d'anada que van a totes.

El segon quart en sha anat una mica pitjor doncs hem tingut una bona sequera anotadora. El parcial de 6-2 deixava el marcador en un 13-8 que per ser el seogn quart era totalment remuntable, i més de la manera ocm estàvem jugant.

Però durant el tercer i quart quart, just abans d'arribar a la mitja part, ens hem tornat a entonar en atac i també en defensa. Els parcials de 4-4 i 2-8 deixaven palès aquest fet. A més posaven el marcador al descans altre cop completament igualat: 19-20 favorable a les nostres noies.

El començament de la segona part de nou molt igualada però seguíem amb la mateixa força que en els dos darrers quarts. El primer el vàrem guanyar per 7-9 i el segon va ser molt lluitat i amb pocs punts. Un esquàlid 2-1 en el sisè quart deixava un marcador de 28-30 encara favorable a falta de dos quarts.

Però a partir d'aquest moment tot es va girar. Ningú ha estat capaç d'explicar-nos exactament per què. Esperem els vostres comentaris si voleu per donar la vostra opinió. No sabem si va ser per la duresa del rival, perquè vàrem baixar nosaltres, per tot plegat o per res de tot això però els darrers dos quarts ens varen fer 2 parcials de 8-2 i 9-2 que ens van sentenciar un partit que estava força igualat. Curiós perquè el dia anterior vàrem fer un final increïble i avui havíem fet un partit molt constant i vàrem baixar al final? Està clar, però, que el rival també juga.

Sigui com sigui com sempre les nostres noies van donar la cara i una llàstima aquesta derrota, però cap drama: a seguir jugant i a competir els dos darrers partits que ens queden a aquesta Fase Prèvia contra Caldes de Montbui i Sallent. Nosaltres estarem allí per animar.