dissabte, 22 de desembre del 2018

Escolapis Sarrià - 90 Sferic Terrassa - 58

Avui darrer partit abans de l'aturada per Festes de Nadal. Teníem un partit ajornat contra Sferic Terrassa. Un partit contra un rival que està a la mateixa zona que nosaltres a la classificació i jugant a casa era una oportunitat per afrontar el descans nadalenc amb bones sensacions. I no l'hem desaprofitat.

Bona sortida de l'equip, altre cop com el darrer partit a casa: molt seriós i concentrat i amb ajudes constants. Encert i criteri en atac i, com ens agrada a tots, tots els jugadors aportant. Descatar un gran quart del Max Moix i també del David Caballol, tot i que és ben cert que tots els jugadors que han sortit en pista han permès aquest 20-13 que figurava al final del quart al marcador.

Si el primer quart ha estat bo, el segon hem estat insuperables.7 jugadors anotant, liderats per un Guillem Canaleta molt encertat en els tirs lliures (12 de 13 tirs, un 92%) i una bona conducció tant del Lluís Oms (aquesta és l'actitud que volem, Lluís) com de l'Àlex Miguel. La defensa i pressió a tota la pista ha estat clau no tan sols per la recuperació de pilotes sino pels punts en contratac i les diferències en el marcador s'han eixamplat. Ens fregàvem els ulls amb el parcial: 34-18. I si miràvem el marcador al descans a vegades no havíem arribat a aquestes xifres en tot el partit: 54-31.

Tot i la diferència, després del descans potser no hem seguit amb la clarividència en atac però sí no li hem perdut la cara al partit ni ens hem relaxat. Un parcial de 18-15 en el tercer quart ho deixa ben palès. Altre cop Lluís Oms i Max Moix aportant molt a l'equip el dia d'avui. La victòria estaca assegurada: 72-46.

Tot i així, com dèiem, avui hem guanyat TOTS els quarts. Un darrer quart en el qual hem jugat amb la precipitació del Terrassa i la constància del nostre equip. El David Díaz s'ha sumat a la festa al darrer moment amb un triple estratosfèric des de 8 metres. Gran final de quart i un 18-12 de parcial que posava un 90-58 ben merescut al marcador.

Ara a descansar i a agafar forces. Ni eufòries ni derrotismes. Però si mirem des de l'inici de la nostra entrada a Interterritorial fins avui en dia que hem jugat 11 partits, estem amb un balanç de 4 victòries i 7 derrotes. Hem jugat contra els millors de la categoria i per tancar la primera volta ens queden 3 equips del nostre nivell. Podem guanyar-los i perdre'ls però crec que el treball comença a deixar els seus fruits i, encara amb molta feina i marge de millora, estar 11è classificat amb 3 partits d'avantatge contra els 4 darrers dona certa confiança i esperança en l'evolució de l'equip.

Felicitar als entrenadors, David Fajardo i Borja Costa, perquè quan les coses no han anat bé (recordem un inici de temporada dur) han estat allí lluitant i intentant que l'equip creixi, evolucioni i s'adapti a la categoria. És evident que no tot ho poden fer ells i que els jugadors han de creure-hi però cadascú la part del mèrit que li toca. Així que felicitats equip i bones festes i bona entrada de 2018. I gràcies a tots els supporters incondcionals que segueixen a l'equip partit a partit.