diumenge, 18 de novembre del 2018

Escolapis - 35 Mollet - 86

Aquest dissabte ens tocava un partit dur, difícil... Si tots ho són a la categoria Interterritorial aquest ho era per excès: Mollet, co-liders amb Claret i sense cap derrota fins al moment. Sabíem que la victòria estava caríssima però esperàvem un partit per aprendre i com a mínim per donar la cara... però ens sap greu dir-ho però no va ser així.

Primer de tot hem posat la foto de l'equip d'Escolapis Sarrià que va sortir al camp. Sí, ho heu vist bé. La foto no està equivocada. Podríem dir que dissabte al matí n es va presentar gaire ningú a la pista. De fet vam durar mig primer quart.

Si veieu el marcador poca cosa s'ha de dir. Ens van passar per sobre. Molta qualitat en la plantilla de Mollet. Però sobretot més ràpids, més intensos, més...tot! S'anticipaven a totes les pilotes, bona pressió i el nostre equip sense respostes i totalment col·lapsat. 35 punts a casa nostra ho diu tot, oi?

Tampoc farem sang ja que com dèiem el partit era molt complicat, però fins i tot contra Claret (tot i perdre més o menys per la mateixa diferència) l'equip en la majoria del partit va lluitar. Aquí potser gosaria a dir que la meitat del primer quart i una gran part del tercer són els únics moments on l'equip va ser reconeixible.

Ens queden 3 partits abans del Nadal. Estem segurs que igual que ens va costar agafar el to, tornarem a reeixir d'aquest cop. Sabem que hi ha 4-5 equips que estan molt per sobre actualment del nostre nivell, però n'hi ha també 4-5 que estan al nostre nivell o per sota i 4-5 més que estan una mica per osbre però no tan lluny.  Així doncs, a aixecar-se a donar la cara, a entrenar bé i aprofitar els 15 dies per veure què hem fet malament i preparar el que ens ve a continuació. Estem segurs que dels 3 equips (Sant Andreu, Sant Fruitós i Sferic Terrassa) ens ho treballarem i alguna victòria (o més d'una caurà). Vaaaaaaaaaaaaaaaaa, ànims i endavant.