diumenge, 18 de novembre del 2018

Escolapis Sarrià - 81 SAFA Claror - 69

Una de les poques alegries aquest cap de setmana en bàsquet masculí a Escolapis Sarrià. El nostre Sénior A de Primera Catalana va fer un bon partit i es va imposar a SAFA Claror per un clar 81-69. Primer de tot una foto de les joves supports del pre-infantil femení que van venir a veure jugar i animar al seu entrenador, en David Fajardo.

La primera part del partit, els dos primer quarts, van estar molt ben jugats per Escolapis Sarrià: criteri, bon joc, gran defensa i bons contraaatcs, sense treure mèrit a un atac estàtic sempre bellugat amb criteri i amb un gran encert des del triple del Marcel Ninot.

La segona part va haver-hi un moment on SAFA Claror es va acostar més en el marcador però Escolapis Sarrià va tornar a controlar el partit i acabar sense especials patiments.

Fotos finals de les suporters més joves i també de tot l'equip del Sénior A.