diumenge, 18 de novembre del 2018

Escolapis Sarrià - 43 Claret - 52

El pre-infantil femení d'Escolapis Sarrià tenia un partit molt complicat aquest dissabte a casa. Jugàvem contra C.B.Claret. El primer partit de la segona volta contra un rival que ens havia guanyat de 13 punts a casa seva en aquell cap a fnals de setembre que quasi morim de calor. La Judit havia matinat i ens havia vingut a animar. L'Aina Ruiz com sempre, tot i la lesió, al peu del canó.

Però avui jugàvem a casa i amb ànims renovat, tot i ser un equip temible Claret. Vam començar el partit plantant cara a Claret. Un molt bon primer quart, molt equilibrat però força bé en defensa va frenar a les millors jugadores de Claret. Parcial ajustat de 4-5 en contra però sense perdre la cara al partit.

El segon quart vam estar molt millor en atac encara. Més fluidesa, més bones combinacions i un bon triple de la Laia Canaleta va fer mal a les rivals, que ho van acusar i van acabar perdent el quart, tot i remuntant-lo, per 10-6. El marcador es posava amb un 14-11 passats els dos primers quarts del partit.

Però llavors ens va arribar la pàjara. Claret sempre juga igual d'intens i igual de bé i cal mantenir el ritme tot el partit. Quan vam començar a precipitar-nos, a perdre pilotes i a no jugar col·lectivament, Claret ens va passar per sobre. I això va ser durant dos quarts on vam perdre de tot el nord. Parcials de 0-6 i 1-11 posaven un marcador molt dur al descans: 15-28. I a la Categoria A això és difícil de remuntar.

No vàrem trobar tampoc la solució passat el descans. Ja sabem que Claret juga molt físic però semblava més una qüestió mental que no de potència físca, tot i el desgast patit en els 6 quarts ja jugats. Però un 4-9 i un altre 2-8 de parcial posava un marcador d'escàndol: 21-45. Perdíem de 24 punts, i clarament una part era per demèrit nostre.

Quan ja ho donàvem tot per perdut va sortir la casta que té el nostre equip! Increïble setè quart. Només les nostres noies, ferides en el seu orgull poden clavar 15 punts en un quart a Claret. Espectacle fulgurant en atac liderat per la Carla Erroz i la Silvia Gibert (10 punts entre les dues) i una intensitat física brutal de tot l'equip que feia petites les jugadores de Claret. Parcial de 15-3. Havíem recuperat la meitat de desavantatge del marcador: 36-48.

Aguantaríem el darrer quart després de buidar-nos en el setè? Doncs inicialment vàrem començar a tope. Dues cistelles més de la Carla i dues dela Silvia posàven un marcador de 43-48. Ja estàvem allí a falta de 2 minuts per acabar el partit. Llàstima d'un triple de la Laia que es va sortir de dins pràcticament perquè si arriba a entrar en aquell moment estem segur que el partit hagués acabat de manera molt diferent. Passavael temps i cap dels dos equips movia el marcador i amb un parell de jugades precipitades Claret va fer un parell de cistelles i va poder tancar l'equip amb un victòria treballada i segurament merescuda: 43-52.

Gran partit que no deixa de demostrar que els 5 equips de la Fase Prèvia estan força igualats i que nosaltres hem d'aprendre a no tenir els alts i baixos durant el partit que es paguen molt cars. De totes maneres molts orgullosos de l'equip i de les ganes que sempre hi posen fins al darrer moment. Felicitats i la propera setmana més.