dilluns, 3 d’abril del 2017

Martinenc - 53 Escolapis Sarrià - 31

Aquest cop ja ens perdonareu però tot i les dificultats tècniques i els impediments (sense el cronista que treballava, ni el cronista ajudant que també, i sense tres jugadors del cadet...) hem sortit del partit amb el cap alt i amb crònica.

Primer us deixem amb les paraules del Borja Costa:

Un bon partit de basquet, hem estat molt be en defensa, amb concentracio, ajudes, lluitant totes les pilotes i hem dominant el rebot. En atac hem fallat situacions molt facils amb falta o no pero hem perdonat i aixo ens ha fet anar per darrere al marcador.

El segon quart ells han endurit molt la defensa veient que podien ser agresius i ens han començat a dominar el rebot i aixo ens ha fet perdre baixar el nivell, atacar amb presa i anotar nomes 3 punts.

3r quart hem recuperat el nivell. Hem jugat be entre pivots i avui alex i caballo han estat brutals. En defensa mas de lo mismo molt be fins on arribavem pero l' arbitre ha condicionat.

I un ultim quart de tramit per tots dos equips pero que hem mostrat que sigui quin sigui el marcador lluitem 40 min.

En general molt be en defensa i potser amb mala execucio en atac de cara a canasta, tambe perque ells no paravan de pegar. Sense excuses. Ells han fet mes punts que nosaltres i per aixo han guanyat. Pero en una setmana que era facil baixar els braços han donat la cara al camp i l' han volgut guanyar.
Mencio especial per als dos infantils que han renunciat al seu partit per venir a ajudar-nos i ho han donat tot com la resta de l' equip.

Després amb les opinions del Manel Díaz:

Partit molt físic per part del Martinenc. Arbitratge desquiciant i del tot parcial (en Marcel comentava: minut 30 i 3 faltes personla de l'equip contrari).

1r quart: bé en defensa (en general tot el partit), bones jugades d'equip i mala sort (molta) davant de canasta. Ha començat amb un 9-0 del tot injust.

2n quart: "Lo que el viento se llevó" o "Paso palabra". El contrari ens ha passat per sobre. Tot i que l'equip en tot moment ha mantingut en tipus.

3r i 4t quart: equilibrats i molt disputats. Moltes faltes del Martinec no pitades, claríssimes, ha provocat moments de precipitació. Però insisteixo: en cap moment s'ha enfonsat l'equip. Al contrari. S'ha lluitta cada pilota. Totes!

Conclusió: s'han notat les baixes davant un equip molt físic. Compromís tot i exemple de lluita dels infantils. Equip ha donat la cara en tot moment. Tots! Arbitra mooooolt dolenta, molt!!

Com veieu fins i tot amb això som un gran equip. Endavant i bona Setmana Santa a tothom!! Força Escolapis de Sarrià cadet!!