divendres, 21 d’abril del 2017

Thau - 20 Escolapis Sarrià - 74

Setmana de bàsquet pre-aleví a tutti pleni. Dimarts i dijous entrenament. Dimecres partit i victòria contra Immaculada. Avui lliçó de bàsquet a casa el Thau. Vuitena victòria de la Segona Fase en un partit estratosfèric. Un camp ample que encara ha afavorit més el nostre joc i les nostres virtuds i ens ha permès fer gaudir a tot el públic d'un partit amb grans jugades.

Per un lector no acostumat a llegir les nostres cròniques si sent un resultat de 7-7 en el primer parcial podria pensar que el partit estava molt igualat i que el Thau havia sortit a per totes. La segona afirmació és certa. La primera no. Les nostres noies estaven prenent les mides al camp.

I de seguida les han tingut ben presses doncs en el segon quart ha arrencat l'allau de joc de tot l'equip. Festival anotador en atac de totes i cadascuna de los jugadores fent un partit completíssim i deixant l'equip local en tan sols 5 puntets. Parcial de 5-17 que ja obria el marcador en un 12-22.

El tercer quart ha començat amb un triple de la Laia però ja sabeu com funciona el nostre pre-aleví: jugui qui jugui, no baixa el nivell de joc. I clar així l'equip contrari es va empetitint a mesura que avança el partit. Un altre parcial abans del descans de 2-15 ja obria una escletxa insalvable de +25 a favor d'Escolapis de Sarrià.

Ah, però...pensàveu que les Julia's Girls es conformarien amb això? No coneixeu el nostre equip si heu pensat que sí. El parcial d'inici de la segona part ha estat 0-20. Aquí voldríem destcar un quart immens en atac de la Carlota, que creix dia a dia, amb unes entrades a cistella amb força convicció tant per banda dreta com per banda esquerra. Gran feina i gran partit Carlota, aportant 12 punts al nostre equip.

Alguns pares del equip contrari ja han anat apagant el mòbil però la piconadora Escolapia  de Sarrià anava fent feina dos parcials de 0-5 i de 6-10 favorables han fet que tanquéssim el marcador amb un resultat final de 20-74 (un 20-50 final per allò de les diferències màximes de 30 punts).

Amb un partit menys ja anem primeres de la clasificació amb aquestes 8 victòries i cap derrota i ara una setmana més sense poder gaudir de les nostres nenes, ja que el proper cap de setmana és pont, però ja a entrenar a tope que ve l'sprint final. Primer el divendres 5 de maig amb les batalladores Jesuïtes Gràcia per seguir amb els partits (anada i tornada) contra Shalom (esperem) i acabant a casa de Sant Miquel el divendres 19 de maig. A tope!!