dimecres, 19 d’abril del 2017

Immaculada - 48 Escolapis Sarrià - 76

Partit entre setmana després de moltes jornades sense jugar. Entre Setmana Santa, els partits ajornats i la jornada de descans feia quais un mes que no fèiem un partit. Pensàvem que això ens podria afectar. I potser ho ha fet, però al final victòria contundent (42-72 marcador oficial), la setena de la Segona Fase.

Primer de tot, destacar a la Carla Clemente. Després der passar-se el dia vomitant i el matí amb febre a darrera hora s'ha recuperat i ha pogut venir a ajudar a l'equip. Gràcies Carla. Una campiona!!

El partit no ha pogut començar millor: 0-21. Primer parcial com ens tenen acostumats les nostres noies. Robant pilotes i moltíssimes cistelles i encert repartit en atac. L'Aina Ruiz immensa sota els taulers, la Silvia amb confiança i bon tir i la Laia fent penetracions per l'esquerra. Tot això ajudades per l'Aina Mir i la Carla Clemente.

Però en el segon quart (que curiosament ens ha semblat llarguíssim en temps cronometrat, ejem!!!) hem fet un dels pitjors quarts d'aquesta segona volta. També cal dir que han sortit dues de les millor jugadores d'Immaculada (la 7 i la 22) però no hem defensat gens bé i ens ha caigut un parcial de 14-6, per deixar el marcador en un encara 14-27 favorable.

Res preocupant. Doncs després de l'alliçonament de la Júlia en aquest segon quart el tercer ha estat una altra cosa. El 2-14 ho deixa clar. L'Aina Ruiz lluitat totes i cadascuna de les pilotes i un equip molt més posat en defensa a assecat a Immaculada deixant-lo en tan sols 2 puntets. Mentrestant les nostres Aina Mir, Carla, Sofia i Alejandra feien els 14 punts que posaven el 16-41 al descans.

En tornar de la mitja part Immaculada ha tornat a tenir un quart encertat, en aquest cas crec que no tan per demèrit nostre com per mèrits seus. Tot i que ens han guanyat el parcial per 17-11 nosaltres també hem fet bons atacs tot i que no podíem parar a la jugadora amb el dorsal 7 de l'equip rival i amb dificultats a la dorsal 22. De totes maneres un clar 33-52 lluïa en el marcador.

Anem al cinquè quart i si quedava algun dubte que les nostres noies juguen sempre amb la mateixa intensitat i més aquest quart ha deixar clar les evidències. Les defenses han tornar a marcar la diferència i hem deixat amb 4 punts a Immaculada. Altre cop amb un atac provant jugades noves hem posat el 37-64 a falta del darrer quart.

Així doncs el darrer quart de nou amb les seves millor jugadores en pista, Immaculada ens ha tornat a pressionar bé però amb el partit sentenciat hem aconseguit tancar el marcador amb diferència de 30 (aquí la diferència entre el marcador final real de 48-76 amb l'oficial de 42-72).

Setena victòria i preparades per divendres anar a casa el Thau (a les 19:15 h tindrem el vuitè partit de la Segona Fase) i a per totes i a mantenir la imbatibilitar. Felicitats noies!!