dissabte, 5 de març del 2022

Escolapis Sarrià - 78 Espanyol - 80

Un partit molt bonic de veure amb alta intensitat i molt bon bàsquet. L'Espanyol d'avui en dia poc s'assembla a aquell que vàrem guanyar de 20 punts a casa seva a l'inici dela temporada (crònica). Tot i així Escolapis Sarrià va fer un bàsquet molt bo, des del meu punt de vista, sobretot a la primera meitat que vàrem acabar amb parcial de 18-18 i un 25-15 de segon quart amb una defensa excepcional. El 43-33 reflectia el que s'havia vist a la pista.

Però l'Espanyol actual va apretar molt a la segona meitat i, tot i que en Marshall era molt difícil de parar dins i fora la pintura (19 punts) el que va ser determinant per acostar-se en el partit i mantenir-los allí va ser un vell conegut: l'Edu Garcia. Pràcticament sense error en el seu conegut tir de 5 metres va fer molt de mal i va permetre que el partit arribés pràcticmane tempatat al final.


També és cert, segons l'opinió de qui us escriu, que en aquest partit ens va falta rotació. Tot i el magnífic partit del Xavi Assalit (31 de valoració) i el Xabi gomez (una defensa excepcional sobre Marshall i també molt bé ofensivament) van arribar molt castigats on a la seogna part quasi ho van jugar tot. Segursment aquestes situacions passen més desaparcebudes quna es guanya i només ens hi fixem quan es perd, però en fi, tot és un aprenentatge.

Al final el partit es va resoldra a 2 segons del final amb una bona jugada de l'Espanyol i cistella del Marshall sentenciant el partit. Res a dir. Mantenim l'average amb l'Espanyol i tambe un partit d'avantatge sobre ells. A seguir lluitant per estar en el top 4. El partit d'avui dissabte amb Claret i el p`roper contra IPSI poden ser determinants per saber si podem estar o no allí. Força Escolapis!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada