dimarts, 29 de març del 2022

Arenys - 49 Escolapis Sarrià - 44

Avui volem començar la crònica parant-nos un moment, com es fa a la majoria de partits, per dir no a la guerra. A més, aquest cop podem tenir una experiència propera que ens omple com és la viscuda pel Xavi Oms en l'acció que va poder fer anant fins la frontera d'Ucraïna a ajudar als refugiats. Impressionant poder compartir la vivència del Xavi de primera ma.

Passant ja a terrenys esportius, aquest dissabte teníem un partit a la pista d'Arenys. Ja hem pogut veure pels resultats anteriors que aquest serà un grup molt igualat i que anirà de petits detalls estar a dalt o a baix. I malauradament aquest cop ens ha tocat a baix.

Ja vàrem poder veure en el primer quart que no estàvem. Més enllà d'un parell de bones cistelles de la retornada de la lesió Marta Estevan i de la Carla Erroz poca cosa més vàrem poder veure de bàsquet. Perdó sí: 7 tirs lliures errats que si haguéssin entrat haguéssim guanyat el quart. Però no va ser així: 17-10 perillós.

I el segon quart va seguir la meteixa tònica. Mitja part perduda, la veritat. Mal joc. Múltiples errades en les passades, sense bloqueig de rebot i tot i així amb un rival gens encertat. Sort dels 5 punts d ela Laia Canaleta que, encara sort, ens van permetre tenir un parcial igualat: 7-7. Però marxàvem al descans amb un 24-17 desfavorable.

I després del descans tots esperàvem una remuntada a la que Las Guerreras ja ens tenen acostumats. Però la veritat va ser un quart prou caòtic sense acabar de trobar ni la intensitat necessària, ni el criteri en atac ni una bona defensa. Total un 14-10 de parcial deixaven un 38-27 amb molt poques possibilitats de sortir amb una victòria d'Arenys.

I tot i que sí, aquest cop sí, vàrem fer un gran darrer quart amb un parcial de 11-17 i durant el quarts ens vàrem arribar a acostar molt en el marcador (vàrem tenir un 41-41) l'esforç concentrat en un quart no ens va donar el que necessitàvem per endur-nos el partit. Merescuda victòria d'Arenys en un altre partit igualat i on com es va poder veure els detalls marquen i marcaran la fase.

Sí, soc pesat però: 15 tirs lliures fallats. Vàrem perdre de 5 punts. Cal dir alguna cosa més? si volem aspirar a guanyar partits no podem anar amb marcadors de 40 punts i tampoc tenir un encert en tirs lliures d'un 40%. Tot i així estem convençuts que a casa podem guanyar si corregim i millorem. Així que a per totes. el suport i serà, com sempre.