dissabte, 5 de març del 2022

AEC Collblanc- 54 Escolapis Sarrià - 56

Avui el primer protagonista que volem destacar és el David Mulas. Sense ell ens haguésism perdut el segon partit d'infart consecutiu. Gràcies David!! doncs sí, resultava que el Pavelló de Collblanc està en obres i no podia entrar públic. Una llàstima.

Un primer quart molt igualat a tot, tant en puntuació com en errades ens ha permès sortir amb un lleuger avantatge d'un puntet: 14-15. Es preveia que seria un partit igualat però, semblant al partit de Canovelles, hem fet un segon quart força horrible. Males decisions, poca defensa i poc encert. El parcial de 15-8 ho diu tot. Ens tocaria remar de nou perquè al descans les coses pintaven malament: 29-23.

Tot i així ja estem a costumats a veure remuntades i el tercer quart no n'ha estat una excepció. De nou amb una Silvia Gibert inspirada en atac, aprofitant les bones assistències de la Laia Canaleta, i treballant tot l'equip molt bé hem tancat un parcial de 9-14 que donava esperances a la remuntada: 38-37.

Amb el panda i el David com a grans animadors hem assistit al darrer quart: un autèntic festival del senyor àrbitre. Només li faltava posar-se la samarreta de blau perquè es veu que avui estava permès fer faltes constants sobre la nostra base i agafar al rival en el rebot ofensiu. Una mica més de professionalitat per favor. Després del recital i a dos minuts pel final estàvem 48-42 i pintaven bastos! Però, tot i l'àrbitre, ha sortit l'esperit de les Guerreras amb una defensa molt ben indicada pel Ferran i el Quim i hem deixat a Collblanc sense anotar. Si a això li sumem dues gran cistelles de la Laia i una darrera de la Silvia Gibert, hem arribat al 48-48 amb dos segons per jugar. Així que hem anar de cap a la prórroga.

Prórroga que hem començat molt bé. L'aina Mir i la Laura Portabella posaven dues cistelles i obrien un important +4 al marcador. Això és molt a la prórroga: 52-48. Amb els dos equips en bonus els tirs lliures sentenciarien el partit. I tot i que no hem estat bé, hem estat millor que altres cops (2 de 5 en aquest quart) i la veritat és que Collblanc, tot i les faltetes pitades per l'amic, no ha posat els tirs lliures (3 de 8 en aquest quart). Per variar si volíeu emoció (veig que seguim sense aprendre) a falta de mig segon i amb la pilota a l'altra pista ens han indicat una falta que era més que justa (però allunya't Gibi!!!!!!!). Però res: han errat els dos tir i victòria al sarró!!

Tercera victòria i anem consolidant la primera posició. A veure al partit de "tornada" del proper dissabte a casa a veur esi podem posar un 4-0. Salut i bàsquet!!