dissabte, 12 de març del 2022

Escolapis Sarrià - 55 Collblanc - 61

Poc ens ho pensàvem que el partit es comlicaria tant quan el primer quart l'hem tancat amb un 18-6 favorable. el joc de les nostres noies era ferm i sòlid. La defensa era molt bona i tancàvem perfectament el rebot. A més de tot això bons rebots ofensiu donant-nos segones oportunitats. Collblanc estava molt desbordat amb un +12 al primer quart.

El segon quart ha estat més igualat. Collblanc ha tingut més encert en atac i nosaltres hem fallat algunes passades impossibles que mai s'haurien de produir sense posició i sense mirar. Però l'actitud era potent i hem tancat el quart amb un 13-13 i manteníem un còmede avantatge al marcador: 31-19.

Però el que sovint ens passa en el segon quart, aquest cop ens ha passat en el tercer. Quart per oblidar. Era evident que Collblanc, ja les coneixem, sortirien amb intensitat. Res li podem dir a l'àrbitre aquest cop, potser alguna errada d'apreciació però en general hem estat nosaltres que hem sortit a un altre ritme. Collblanc s'anticipava a totes les passades, ens guanyava el rebot ofensiu i la nostra defensa ha estat una autopista cap a cistella. Resultat? Parcial de 7-19 i partit empatat al tercer quart: 38-38.

Però aquest cop hem deixat entrar al partit a Collblanc i han agafat confiança i, si en el tercer quart han fet un bon partit ofensiu, en el darrer encara més. Tot i que nosaltres hem estat millor en atac tornant en certs moments a tenir una mica més de claredat i força, Collblanc ha estat molt superior i ens ha fet 23 punts en el darrer quart. Res a dir. Victòria clara i merescuda i a aprendre de les errades comeses.

Una llàstima però tampoc fem una tragèdia. Portem un 3-1 favorable i encara som líders del grup. Hem perdut una oportunitat d'obrir forat (doncs Sant Cugat a guanyat a casa de Minguella per 40-42) però ja es veu que aquest sembla que serà un grup molt igualat. Entrenem bé i preparem-nos per d'aquí a dues setmanes anar a casa l'Arenys.

També hem vist brots verds durant el partit encara que no hagin quallat excessivament i cal dir-los: millora en el tir lliure, molt bon partit de la Inés Guitart, bona anotació com ja ens té acostumats de la Silvia gibert (però molt penalitzada per les faltes innecesàries del primer quart) i la Carla Erroz també la veime que va creixent dia a dia. Tot això ens dona optimisme però cal seguir treballant. Així que a tope que abans de Setmana Santa venen 2 partits durs i importants contra Arenys!!