diumenge, 27 de maig del 2018

Escolapis Sarrià - 60 Maristes - 38

Darrer partit de la temporada en el debut de les noies d'Escolapis de Sarrià a la Categoria B Mini de la Federació Catalana de Bàsquet. Un partit que vàrem haver d'ajornar a petició de l'equip contrari i que hem hagut de jugar entre setmana.

Ha estat un partit estrany tant per l'hora com per joc que hem desplegat. Sense fer perillar en cap cas ni en cap moment la victòria clara per la nostra part, hem jugat quarts meravellosos constrastat amb quarts no dolents però on hem estat empanats. Però primer de tot una imatge per la memòria amb una foto d'equip inicial amb un equip que fa patxoca!!

Un inici de partit on semblava que encara no havíem sortit al camp i que va acabar amb un parcial de 4-6 desfavorable va venir seguit de dos quarts meravellosos per part de les nostres noies amb parcials de 15-0 i 11-2 que deixaven el partit decantat ja. Un darrer quart per tancar la primera part un altre cop raret deixava un parcial de 5-4 i posava el marcador a la mitja part en 35-12.

Llavors a la segona part per acabar d'animar la troca, va sortir el "postureos", vull dir l'àrbitre. Sense fer res que perjudiqués al nostre equip, senzillament era dolent, les seves decisions van acabar de descontrolar eljoc i les accions del nostre equip. Dos parcials de 4-9 i 4-4 no feien perillar res però posaven un 43-25 al marcador. Si això li sumem un darrer 6-9 en contra en el setè quart, amb una inexplicable aparició d'una jugadora de l'altre equip on li va treure una falta que li comptava com a cinquena, el marcador a falta d'un quart era de 49-34. Res a patir però clar estar per sota de 20 punts és estranys per al nostre equip.

Com era d'esperar el darrer quart va sortir alguna de les nostres cracks (en aquest cas l'Ale que no havia anotat res en tot el partit) i es va fer tants punts com el seu dorsal (el 7) i va acabar de decantar el marcador amb un 11-4 i el final ja conegut de 60-38.

Una Fase Regular ja tancada per part d'Escolapis Sarrià amb un balanç oficial de 11 victòries i 3 derrotes però on hem de recordar que tan sols hem perdut un partit a la pista. Tot i així resten un parell de partits pendents als altres equips però tot indica que quedarem empatats a la primera posició amb Argentona.

També el darrer partit per la nostra entrenadora Júlia Espinar, tot i que no tenim aquesta sensació perquè ens falta el Torneig de Lloret i per això no volem ni pensar-hi encara al mes de Maig. La propera setmana veurem quines són les intencions del nostre Club però estem segurs que hi haurà un abans i un després d'aquest equip després de passar per les mans d'una entrenadora excepcional i millor persona com és la Júlia. Una etapa maquíssima on les nostres noies han crescut com a persones, com a jugadores i com equip. No podem fer res més que agrair tot el que hem pogut viure dins i fora de la pista.

Però no volem posar-nos nostàlgics encara i val la pena gaudir de les victòries, d'aquests moments i passar-nos-ho bé tots, les famílies, supporters incondicionals, les jugadore si l'equip d'entrenadors i entrenadores per acabar un any memorable.