diumenge, 13 de maig del 2018

C.B. Parets - 40 Escolapis Sarrià - 74

S'acosta el final de la Fase Regular per les nostres noies federades a la Categoria B de Mini i segur que trobarem a faltar partits com el que hem pogut veure aquest dissabte a Parets del Vallès de les nostres. Un altre allau de bon joc i gran bàsquet aquest cop a camp contrari.

A les 9:15h  arrencava el partit amb un primer quart que amb un tres i no res vàrem desbordar a Parets, que va sortir mig amb por i mig amb respecte davant les nostres.I quan diem allau és allau de joc: 3-16 en un quart de 8 minuts a temps corregut són molts punts. Si el primer quart va estar liderat en anotació per l'Aina Ruiz, que recollia totes les pilotes que trobava i feia cistella (7 punts en el primer quart) en el segon va seguir la mateixa tònica i la mateixa línia la Silvia Mulas (també amb 7 punts) donant peu a l'equip a trencar el partit. Sense donar-nos compte i amb un segon parcial de 6-13 ens posàvem a un dificilment remuntable 9-29.

Però les noies de Parets van posar-se les piles i entre això i una mica baixada d'intensitat per part nostre els dos següents quarts, sense ser cap daltabaix, van estar molt més igualats per la lluita que van oferir les jugadores rivals. Els parcials de 7-4 i 3-6 deixaven el marcador a la mitja part amb l'avantatge aconseguit en els dos pimers: 19-39.

Els dos següents quarts van estar força trabats. Moltes faltes per part de Parets per parar les nostres noies (i les no pitades també) feien que el marcador no s'eixemplés. De totes maneres la victòria semblava que ja estava al sac. Tot i així vàrem guanyar els dos parcials per 3-7 i 6-8 i punt punt a punt la diferència s'ampliava: 28-54.

Un fet determinant per acabar de trencar el partit (si aquest ja no ho estava) va ser l'expulsió per cinquena falta personal de la millor de les seves jugadores. Això va permetre afrontar el setè quart encaraamb més comodita si cal i poder fer un altre parcial com al principi: 4-16. Destacar el gran joc d'equip desplegat pel nostre equip amb un gran joc d'atac col·lectiu i una defensa amb ajudes força organitzada i treballada. 32-70 era el marcador abans d'atacar el darrer quart del partit.

Per tancar el marcador l'àrbitre (força dolent per cert, sense criteri per cap dels dos costats) volia acabar ràpid el partit ja intrascendent en quant a la seva resolució i va deixar de pitar. Tot sentenciat i anecdòtic el 8-4 del darrer parcial per deixar el marcador final que ja coneixem: 40-74.

Fantàstic partit de tot l'equip i orgullosos d'aixecar-nos un dissabte al matí sense mandra per anar a veure espectacles com aquest. Què bé ens ho passem i quant ens fan gaudir les nostres noies amb aquest gran joc i bon rotllo que transmet tot l'equip. De nou agrair a la Gala i la Silvia aquest cop que ens hagin vingut a ajudar. També sou part d'aquest equip com qualsevol de les nostres noies.

La propera setmana a casa tancarem una temporada fantàstica amb un partit contra Maristes Les Corts. Esperem màxima afluència de públic per homenatjar a aquest equip que tant ens ha donat i també a la nostra entrenadora Júlia Espinar, l'ànima i el motor d'aquesta gran evolució.