dissabte, 27 de gener del 2018

Ripollet - 31 Escolapis Sarrià - 56

Partit avançat a la joranda, doncs com que en breu hi haurà l'estada a París del Lluís Oms i Guillem Canaleta, hem pogut bellugar el partit a aquesta jornada on no hi havia Lliga. Partit a fora i teòricament assequible donat el partit d'anada a casa (vegeu crònica anterior) però, com tots, s'ha de jugar i més fora de casa. Força ambient a la graderia on els jugadors de Ripollet s'havien portat la seva claca per animar-los.

Partit força erràtic a l'inici per ambdues bandes. En 4 minuts no hem anotat i ells, a empemtes i rodolons, han aconseguit 5 punts. Un 5-0 que no ens feia posar nerviosos doncs es constatava clarament que era més demèrit nostre que mèrit de Ripollet. I així ha estat. A partir del minut 5 hem encadenat un parcial de 0-21 on Escolapis ha passat per sobre de Ripollet. La zona que en els primer moments els havia resultat efectiva s'ha trencada amb dos triples l'Arnau Sánchez i, si això, li sumem la bona defensa nostra i el gran domini del rebot en atac i defensa, s'entén perfectament que el quart hagi acabat amb un clar 7-21.

El segon quart ha tornat el desencert atacant. Només que no haguéssim errat algunes cistelles fàcils haguéssim obert una escletxa en el marcador molt més àmplia de la que hem tingut en aquest periode. Tot i així un 7-9 favorable feia que marxèssim tranquils al descans amb un 14-30 on es veia la superioritat en tots els aspectes del joc d'Escolapis de Sarrià.

El tercer quart s'ha embarrullat una mica amb moltes faltes per part de Ripollet i molta pressió defensiva que també els col·lapsava el seu joc d'atac. Tampoc hem estat fins en atac, tot i les aportacions del David Caballol i Guillem Canaleta en aquest quart. Un altre mínim avantatge en el parcial amb un 9-10 ens permetia mantenr i ampliar una miqueta més le marcador per poder arribar al darrer quart sense cap patiment: 23-40.

El partit estava sentenciat pràcticament però el darrer quart se'ns ha fet llarg. Més per les reiterades protestes, queixes i fins i tot una tècnica (només una) a Ripollet que per patir en el marcador. Aquest darrer periode però hem estat molt bé, amb sang freda i sense entrar en el joc de Ripollet. A més un encertat Arnau des de la línia de 3 punts ha permès tornar a fer un marcador digne del bon joc d'atac que estàvem fent i tancar el partit amb un parcial de 8-16, posant el definitiu 31-56 al marcador.

Una nova victòria en aquesta joranda avançada i el que és més important, el bon joc de tot l'equip i la sensació de robustesa que dona, ara també en camp contrari. Les 13 victòries i tan sols 1 derrota ho demostren. Esperem seguir aquesta molt bona tònica, començant per la propera setmana a fora de nou a casa Virolai.