dimarts, 14 de maig del 2024

Tanquem temporada i una etapa!!

Potser no ens hem adonat, o potser sí, però aquest passat dissabte no tan sols vàrem tancar la temporada 2023-24; aquest dissabte 11 de maig de 2024 vàrem tancar una etapa de bàsquet a Escolapis de Sarrià. Era el 21 d'octubre de 2016 quan unes pre-alevines femenines iniciaven el primer partit... les reconeixeu?


Una Aina Mir que, com no, estava lesionada del turmell (igual que la Silvia Mulas que no surt a la foto, tot i que va venir a donar-nos suport). Una Laia en braços de la nostra estimada Júlia! La Sofia...està igual!! Bé, potser ha crescut una mica. Una que he sentit que torna: una tal Ale Bonmatí. La que cada dia trobem a faltar: l'Aina Ruiz. I com no la super Carlota Oms i una ja retornada aquesta temporada (amb cara de pilla que flipes) Carla Clemente. És que el cronista ho guarda tot (o el senyor Blogger ho guarda tot: crònica d'aquell dia).

 

Doncs quasi 8 anys han passat per trobar la segona foto. L'Aina Mir continua lesionada. El David Díaz, que jugava amb el Guillem Canaleta, ara és l'entrenador. El Borja s'ha casat! I les de sempre encara hi són: Carlota, Laia, Carla Clemente i Sofia. I seguim trobant a faltar la Silvia Mulas i l'Aina Ruiz! Però per sort tenim reforços i des de fa molt temps (Carla Erroz, Silvia Gibert i Laura Portabella) i potser des de fa una mica menys (Marta Estevan, Carla Peiró i Inés Guitart) però seguim essent un gran equip.

Aquell 21 d'octubre de 2016 vàrem guanyar 94-7 al costa Llobera. Aquest dissabte 11 de maig de 2024 vàrem guanyar al BAM 49-42. Ja no estem a pre-aleví del Consell Escolar. Estem al Júnior Interterritorial de la Federació Catalana de Bàsquet.


I sí, quan eren petites també es tiraven per terra per fer-se la foto! Aquesta és del partit del desembre de 2016 que vàrem guanyar a 0-104. Una mica de nostàlgia també està bé, oi?

Tanquem una temporada i una etapa. Moltes deixen l'escola a 2n de Batxillerat. Veurem què passa en el futur... però avui recordem el passat... La Júlia, la Moni, el Fajardo, el Diaz, el Borja, la Carla, la Giulia, el Nacho, el Jordi, el Ferran...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada