dimarts, 14 de maig del 2024

Tanquem temporada a casa!

Doncs tanquem temporada, sí. Un darrer partit jugat a casa amb ADEPAF ben disputat a la primera part però amb un final fluix. Potser en una darrera jornada on no es jugàvem res ie lls els anava la vida del tot comprensible.


Nosaltres vàrem està bé mitja part, millorant molt en aspectes que els darrers partits havíem estat més que fluicos (tirs lliures, triples, etc.) però després ens vàren apretar en defensa a la segona part i entre "l'amic" que ja coneixíem que també devia estar a final de tmeporada i se li va oblidar xiular i nosaltres que estàvem més pels comiats, doncs vàrem acabar perdent en un partit que el vàrem lluitat bé als inicis i fins ben entrat el tercer quart. Final 72-78, un partit més que digne!


Com dèiem 2 comiats de persones rellevants i que ens han donat molt. Comencem pel Mr. Rodrigo Pascual Contel. No sabem si dir més bona persona que jugador o més bon jugador que persona. Segurament en ambdós direccions té tot el sentit la frase. Rodri, et trobarem a faltar!!

I el segon és Sir Víctor Guerrero Santiago. Deia que marxava (tenim fotos del 2022-23 de final de temporada) però finalment va fer un Xavi (o el Xavi va fer un Guerrero). Aquest any ha estat castigat per les lesions però al final quan ha jugat ha aportat (fins i tot un MVP!). Així que si no ens enganyes un cop més, esperem veure't sovint per la graderia animant. Sempre sereu SAFA Claror, els dos.


 Altes, baixes, continuitats, noves incorporacions... però això serà una altra pel·lícula. Descanseu i agafeu forces. El futur dirà. De moment, hem estat un any a Copa! Salut i bàsquet.


No volem tancar la crònica (que no serà la darrera, falta la d'estadístiques) sense un agraïment explícit a l'staff tècnic. Pau Payà, Victor Iglesias, i Eloi Millat, , gràcies per sempre estar al peu del canó!! I avui més que mai al personatge que hem trobat a faltar a la foto: al Bernat Devant. Ànims i força, company.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada