divendres, 21 d’octubre del 2016

Inici prometedor

Ara fa dues setmanes, quan el cadet masculí de l'Escolapis de Sarrià va guanyar el primer partit de la Fase Prèvia a casa de la Penya 56-58 (veure crònica), titulàvem "Inici prometedor". Doncs què dir avui amb l'arrencada de les nostres pre-alevines de l'Escola Pia de Sarrià!!

Avui primer partit de la Primera Fase contra l'Escola Costa Llobera. Sempre una mica incògnita aquests primers partits, i més si tenim en compte que teníem les baixes de l'Aina Mir, lesionada a un turmell, i la Silvia Mulas, amb una adenitis mesentèrica. A les dues dediquem aquesta crònica i els desitgem una recuperació ràpida per poder ajudar a l'equip.

L'Aina, tot i no poder jugar, ha vingut a donar suport a l'equip

Però l'inici ha estat apostoflant!! Quin primer quart!! Les nostres noies, com sempre esperonades per la nostra entrenadora Júlia, han sortit endolladíssimes. Pràcticament sense deixar respirar a les rivals i atacant la cistella amb decisió s'han inflat a fer punts i robar pilotes. El parcial ho diu tot: 26-0.

El segon quart, sense un volum de cistelles tant elevat, també ha estat contundent: 11-0. Així que ja hem tancat el partit oficialment guanyant per més de 30 punts: 37-0. Però les nostres xicotes han seguit jugant igual i amb la mateixa intensitat. Res de relaxacions.

I en el darrer quart abans del descans hem seguit igual de bé. Un altre 11-0 on totes les jugadores han aportat esforç i cistelles. Resumint, mitja part amb l'equip contrari sense anotar encara i nosaltres jugant amb alegria i encert.

Tot i que el partit estava sentenciat, l'inici del quart periode ha estat de l'estil del primer. Alta anotació per fer 16 punts en els 8 minuts del quart i encara deixar a zero a les voluntarioses noies de Costa Llobera. Per sort finalment en el cinquè quart les pre-alevines del Costa Llobera han vist premiat el seu esforç i perseverància i han aconseguit les seves dues primer cistelles, que han celebrat d'allò més. Tot i així, un altre parcial a favor nostre per 11-4.

El darrer quart ha estat un altre huracà imparable escolapi i amb un 19-3 final hem tancat el marcador no oficial per un 94-7. Volem felicitar a tot l'equip per aquest primer partit però molt especialment a l'Aina Ruiz, la nova incorporació, i que avui ha debutat oficialment amb nosaltres hi ha fet un molt bon paper. A seguir així.

Per finalitzar la primera foto de l'equip de la temporada. Una mica tristos per no poder tenir entre nosaltres a la Silvia, ja que tot i que ha vingut a donar-nos suport ha hagut de marxar ja que no es trobava gens bé. Ànims Silvia!!

La propera setmana festa però la següent juguem en dissabte: dia 5 de novembre a les 9:00h a la pista de Jesuïtes Sant Gervasi. A les 8:30 convocatòria oi jefa? A tope!!