dimarts, 14 de novembre del 2023

Maristes Ademar - 64 SAFA Claror - 63

En l'argot fubtolístic quan se juga un pèssim partit però és té la sort de guanyar-lo (estil Barça contra la Real Societat) es diu allò de "lo mejor, el resultado". En el partit del dissabte a casa de Maristes Ademar a Badalona, hauríem de dir "lo peor, el resultado". Perquè vàrem patir una dolorosa derrota en un partit força ben jugat.

Tot i començar com SAFA ja ens té acosrtumats, fent pena amb un lamentable 12-0 fins que el Bernat va demanar temps mort, la veritat és que després vàrem fer un 2-12 i el primer quart va acabar amb un marcador curt però ajustat de 14-12.

El segon quart va ser molt més igualat. Semblava que havia passat la falta de confiança inicial (les derrotes pesen mentalment, segur) i que tant l'Adrià com el Rodrigo començaven a enxufar les assistències que els donava el Guillem. Tot i perdre el parcial per 21-18, es començava a veure un altre SAFA. Marxàvem al descans amb un 35-30 però seguíem al partit. El pitjor, el resultat.

Cal dir també que acumulant mala sort, estàvem sense el Roger ni el Carles, és a dir, sense cap dels nostres dos bases titulars. Bé el Carles estava però només un trosset... I tot i que ens va venir a ajudar el Jordi Rosell (un base júnior, gràcies Jordi) tot se'ns acumula.

Després de la mitja part, semblava que al tercer quart tornàvem a la puntuació baixa. El 12-12 de parcial feia que el partit es posés 47-42 a falta del darrer quart. encara hi havia esperança.

Però al darrer quart vam posar-nos a tope. Un Víctor Carretero que estava a tot arreu, amb el Rodrigo ficant triples i el Guillem repartint i anotant ens vàrem posar per davant. Faltaven 2 minuts i anàvem 59-61. I llavors el seu base, mig alliberat però que no havia ficat ni una cistella en tot el partit, va i ens clava un triple!! 62-61 a falta de 1:05. Patiment. Després de dos tirs lliures errats per Maristes el Guillem sí que va provocar una falta i va ficar els seus dos: 63-62.

Ells amb precipitació fallen un altre atac i sembla que això ens va de cara. Falten 28 segons i estem atacant amb un punt per sobre. Però tampoc era el nostre dia. en fallarem una de cada 1000 però en aquesta ocasió el Guillem a falta de 10 segons va perdre la pilota amb la mala sort que en el contratac ells encistellen i fan un 2+1. 64-63 i falten 4 segons. El Bernat preparat per demanar el temps mort i preparar la darrera jugava però Maristes erra (i no sembla a propòsit) l'addicional i amb 4 segons no ens dona temps a arribar a cistella contrària...

Òbviament bajon terrible en acabar el partit. Equip com sempre solidari al màxim: animant al Guillem a tope! Qui no se la juga no pot fallar-la. Els pares i mares igual! I amics i amigues, com deia el follet tortuga Roger al final del partit quan tornàvem cap a casa: "Portem 7 partits a Copa, en queden 19. que preferim perdre com a Claret o com avui? Anem millorant dia a dia. Avui la sort no ha estat en cap moment al nostre costat, però arribaran les victòries i la millora de l'equip és clara". Totalment d'acord. L'afició només està decebuda si se juga malament o no ho donem tot a la pista. Res a recriminar. Ànims només. Pensar en el proper partit. No mirar enrera ni bloquejar-se per la dinàmica que portem fins ara. si hem pogut guanyar a UBSA i a Santa Coloma perquè no a la resta? Els resultats arribaran segur. només cal persistir!

Més que mai: SALUT, BÀSQUET i FORÇA SAFA!!