divendres, 10 de novembre del 2023

Sedis - 52 Escolapis Sarrià - 47

Encara no havíem tingut temps de fer la crònica del que va ser, tal vegada, el millor partit del que portem de temporada del Júnior Femení Interterritorial d'Escolapis Sarrià. Sí, com podeu veure en el marcador vàrem perdre de 5 punts, però el joc desplegat durant els quatre quarts ens el fan considerar així.

Vàrem tenir la sort que la Carla clemente tornava a l'equip amb una millora notable de la ma i podíem ser 9 jugadores davant un molt bon equip del Sedis a La Seu d'Urgell, club que té un equip a Primera Divisió Femenina i és tot un referent al bàsquet femení.

Amb tot això, també vàrem tenir la sort els que vàrem anar a La Seu de poder veure just abans del nostre partit com el nostre Infantil Femení Interterrotorial, entrenat pel Ferran, guanyava al Sedis La Seu per 49-65 en un partit molt ben jugat. Felicitats noies! Tenim bon bàsquet per sota del nostre júnior!!

Però tornem al partit. Tot el partit va ser molt igualat. els parcials així ho demostren: 16-17, 15-10, 6-11 i 16-9. De fet a falta de 3 minuts encara estàvem 2 punts per sobre: 43-45 i només llavors, amb un gran encert durant tot el partit de Sedis en el triple, un darrer triple les posava per davant: 46-45.

I partir d'allí el partit quasi es va acabar. els darrers dos minuts van ser un reguitzell de tirs lliures per Sedis (10 concretament) i el partti se'ns va escapar. Res a dir, molt bon partit i fantàstica direcció per part del David Díaz. Gràcies David per la bona feina i la confiança que generes a l'equip.

Tot i la derrota contra un gran equip com el Sedis La Seu, podem estar orgullosos de l'esforç realizat, la gran defensa, la intensitat en tots i cadascun dels quarts. La veritat va donar gust poder presenciar un partit net i esportiu per ambdues bandes amb un final incert i gaudint de bon bàsquet. La pujada a La Seu d'Urgell va valer la pena. Salut i bàsquet.