diumenge, 11 de setembre del 2022

Arrenquem Temporada 2022-23

Tot i que sembla que fa 4 dies que tancàvem temporada, ja estem a l'entrada d'una nova temporada 2022-23. Molts, molts, molts canvis. Anem a pams. Primer, les nostres Guerreras passen del seu segon any de cadet al seu primer any de Júnior. A més, estem en una exigent categoria com és la Júnior de 1r Any amb equips com Manresa, Penya, Girona, Jac Sants... per dir-ne alguns sense voler deixar-nos ningú.


Per altra banda molts canvis organitzatius. D'entrada les nostres noies són pràcticamant les mateixes, excepte la Carla Peiró (benvinguda Carla), tot i que aquest començament de temporada no tindrem ni a la Marta Estevan (en stage a Canadà) ni la Inés Guitart (que continua recuperant-se de la lesió de la temporada passada). Però, a més del canvi en el responsable de la secció de Bàsquet d'Escolapis Sarrià, benvingut Borja Costa, també tenim nou entrenador: en Ramon Mas. I, finalment, com a segona sembla que tindrem a la Giulia Varona, tot i que encara estar per confirmar.


Però fem aquesta primera crònica per explicar-vos que aquest cap de setmana, després d'un parell de setmanes d'entrenaments, les nostres noies han pogut gaudir d'un fantàstic stage de pretemporada a Puigcerdà. L'stage començava divendres a les 20.00 h i ha acabat aquest diumenge just després de dinar. La veritat és que començar així la temporada és un goig i cal agrair-li al Ramon tot l'esforç.


A més de cohesionar l'equip, aquest cap de setmana les nostres noies han tingut l'oportunitat de fer físic, xerrades tècniques i, com no, entrenar i entrenar de cara al proper cap de setmana que ja comencem la Lliga.

No entrarem en les sessions realitzades ni en la programació, potser tot massa tècnic per una crònica d'inici de temporada però sí quatre apunts. El divendres entre les 20.00 i les 21.00 van anar arribant les jugadores acompanyades per diversos pares i mares que es van organitzar per poder traslladar-les a totes. Seguidament, ja a les instal·lacions del Campus Cerdanya, primer cap a sopar i després una xerrada. La resta de la nit ja no hi entrem... més enllà de les partides de futbolín.


Al matí de dissabte, després d'esmorzar va haver-hi la sessió d'entrenament al pavelló i cap a dinar. Després de dinar una segona sessió d'entrenament i acabar de passar la tarda... i cap a sopar, Després una nova sessió de cohesió d'equip.


I aquest diumenge, ja derrotades de dormir poc i cansades de les sessions, han fet una sessió de físic i per acabar-ho d'adobar una darrera sessió d'entrenament de dues horetes.

Amb cara de cansades,però contentes, les hem recollit cap a les 16.00 per tornar cap a la city doncs demà hi ha classe, que les tenim a Batxillerat i això només acaba de començar. Mil gràcies Ramon pel cap de setmana i per arrencar amb tant bon peu. Recordeu: dissabte 17 a les 18.00 primer partit a casa!! No us el perdeu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada