dilluns, 19 de setembre del 2022

Comença la Lliga al Júnior Femení

Comencem la Lliga amb un ambient que feia temps que no vèiem a Can Colapi. Les nostres júniors jugaran els partits dissabte tarda i l'ambient que fan els jugadors del Sénior B animant és digne de veure. Avui arrenquem temporada en una categoria complicada però amb ganes de donar-ho tot i aprendre. Avui ens toca contra Jet Terrassa, un club que té fama de tenir molt bons equips femenins.


El partit va ser superintens, com es preveu que seran tots els partit d'aquesta categoria. Jet Terrassa té un equip molt treballat tant en tècnica individual de les jugadores com en conjunt. El primer quart encara el vàrem aguantar prou bé, tot i el parcial de 5-11 desfavorable. Però en aquests partits quan desajusten u segon la defensa o bé tens pèrdues de pilota de seguida s'obre espai. El 11-23 del segon parcial així ho reflexa.


De cap manera es pot dir que no vàrem posar-hi tot a la pista. Però en aquest procés d'aprenentatge i adapatació a una exigent categoria ens va bé tenir equips al davant que ens exigeixen i no donen ni una pilota per perduda, ni una cistella fàcil. Tot i així es varen veure moments de qualitat: tirs de la Silvia Gibert, penetracions desequilibrants de la Laia Canaleta o els triples de l'Aina Ruiz.


També és cert que elles tenien totes les rotacions i més amb un equip molt complert. No justifica però sí atenua el fet de no poder comptar en aquest inici ni amb la marta Estevan, ni la Inés Guitart i ahir tampoc amb la Silvia Mulas. Bones sensacions amb la Carla Peiró, tot i que encara necessita espai per acoblar-se a l'equip.


 En resum un inici de temporada amb bon bàsquet, amb rivals exigents (com podeuveure en els resultats que a sota adjuntem) i a seguir treballant i creixent. Tenim marge, tenim equip i tenim temps. A seguir gaudint del bàsquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada