dimarts, 18 de juny del 2019

Torneig Lloret

Si pensàveu que ja estaven totes les cròniques del nostre estimat pre-infantil femení d'aquest any us equivocàveu! Ens queden com a mínim un parell, esperem. La primera, el Torneig de Cloenda que esrealitza a Lloret el cap de setmana del 15 i 16 de Juny. I, com no, per segon any consecutiu, allí estàvem al peu del canó!


Cal de setmana per gaudir del bàsquet, per gaudir de l'equip, del final de temporada i també per poder compartir minuts amb companyes que l'any que ve no seguiran amb nosaltres a l'aventura de l'Infantil. Fantàstic poder compartir minuts amb la Gala i la Carla Clemente en aquest Torneig de Lloret. I encara que no ens hagin pogut acompanyar aquest cap de setmana tabé trobarem a faltar  a la
Judith i Mariona. Sort per la nova etapa noies! I també ens faltava (només avui) la nostra Sofia, però no cada dia es celebren 50 anys oi Jaume?


Ja d'entrada també agrair l'immens esforç de la Carla Muñoz, tota una valenta afrontar el Torneig a Lloret amb 12 fierecillas!! Ets una campiona. Sort que, com veurem després, ha vingut una mica d'ajuda a mig campionat...


Arribada el divendres i comencem bé, no millor! Celebrem els 13 anys de la Laia Canaleta!! Pastissos immensos rodejada de bones companyes i amigues. Party time!!


Però arriba el dissabte i a gaudir del nostre esport favorit: el bàsquet. Ja teníem el quadre i no es preveien partits senzills. Un triangular de dissabte amb dos partits per veure com quedàvem de cara a diumenge. Normativa diferent: 4 parts de 10 minuts de temps corregut i amb canvis quan es vulgui. Normes d'equip gran...


Primer partit contra Maristes Sants Les Corts. Partit potser no molt bo en quant a execució però guanyat còmodament: 25-37. Ja teníem el partit de dissabte al matí guanyat i ara cap a descansar i preparar-nos pel de la tarda contra C.B. Palamós.


El partit del a tarda ja va ser una altra cosa. Palamós un equipàs. Com acostuma a passar en els pobles, aquests recullen lo bo i millor de les jugadores de la zona. I aquestes eren grans, potents i bones. Però el nostre equip va fer un gran partit. Tot i acabar perdent per un 39-31 vàrem jugar molt millor durant el partit. Ara teníem clar que ens quedaven poques possibilitat d'accedir a la final, doncs donàvem per fet que Palamós arrassaria a Maristes i quedaríem segones.


Però el que passa ene ls triangulars. A darrera hora de dissabte ens vàrem assabentar que Maristes Sants havia guanyat a Palamós!! Increïble però cert. Un partit jugat tard el dissabte i potser Palamós ja s'havia relaxat i va perdre!! Llavors triple empat!! Els 3 equips amb una victòria cadascun. Quina era la classificació? Doncs es va haver de mirar l'average... i aquest també va quedar empatat entre els 3 equips!!! Llavors??? el tercer criteri era el major nombre de punts anotats i aquí, per mala sort, vàrem quedar segones darrera Palamós... Així que ens tocava jugar pel tercer i quart lloc el diumenge al matí a les 11:40h.



Diumenge ens va tocar al Pavello Exterior. Feia calor a Lloret a les 11:00h però nosaltres anàvem a per totes, com sempre. Ens va tocar contra el C.B. Martorell. No teníem referències però, després d'uns primers minuts igualats, ja vam veure que les coses serien fàcils: nosaltres molt bon joc i desbordant l'equip contrari, que només comptava amb 2 o 3 canvis. Vàrem fer moltes rotacions i totes les nostres noies aportaven. Bon partit amb un tercer quart espectacular en el qual vàrem deixar sense anotar (i parlem d'un quart de 10 minuts) a Martorell. Final 49-16 i el tercer lloc al sarró, una nova copa i el que és més important gran final de temporada.


Volem destacar dues coses: primer que la Júlia Espinar va venir a ajudar a la Carla i així vàrem tenir un tàndem d'entrenadores femenines potent!! Gràcies Júlia!!! I segon, el detall que varen tenir les entrenadores just a 30 segons del final de canviar a la Gala i a la Carla per a que sortissin entre aplaudiments de les seves companyes i de totes les famílies en el seu darrer partit amb Escolapis Sarrià!!


Tot una festa el final del partit. Tothom content. Van mantejar a la Gala i la Carla com no podia ser d'una altra manera, abraçades i felicitat en recollir la copa!! Aquests tornejos de final de temporada són un regal per l'equip per tancar la temporada d'una manera agraïda, tot i que esperem la convocatòria del Party Manager (àlies Toni) cap a l'arrossada final...


Res més...l'any que ve més i esperem que millor. Nous reptes, canvi de pilota a mida gran, seguim el gruix de jugadores, incorporem a la Laura Portabella al 100%, il·lusió no ens en falta...


Abans de tancar un agraïment a tots els pares per estar compromesos i sempre al peu del canó i a les nostres jugadores per fer-ho fàcil i cohesionar l'equip i fer-nos gaudir del bàsquet. També vull fer un agraïment especial al David Mulas per estar sempre allí i gravar des d'angles inversemblants i treure fotografies i imatges de les nostres noies: magnífic arxiu per la història. Però el més important és que som una gran penya fent pinya i aquí resideix la nostra força. Salut i fins l'any que ve.


NOTA FINAL: volem dedicar aquesta darrera victòria de la temporada a l'avi de la Carlota, que aquesta setmana ens ha fet patir... Però els homes forts de la Plana de Vic no defalleixen i tiren endavant. Aquesta victòria va per tu, Lluís Oms!! Aquí el teniu, amb la seva inseparable Carme, un dia d'aquells que ve a veure la seva estimada neta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada