dissabte, 1 de juny del 2019

Escolapis Sarrià - 80 Front Marítim - 65

I aquest dissabte 25 de maig a les 16:00 de la tarda arrencàvem el darrer partit del nostre primer any a Interterritorial de la Categoria Júnior. 28 partits ens miren a tota la temporada amb uns començaments molts durs i amb dificultats per adaptar-nos a l'exigència de la categoria fins arribar a aquest darrer partit anant clarament de menys a més.

Tancàvem temporada a casa contra Diagonal Front Marítim, amb la posibilitat de pujar un lloc a la classificació si els guanyàvem, doncs ells anàven vovens a tan sols una victòria. Més enllà d'això amb una victòria faríem un bon tancament de temporada guanyant 3 partit consecutius i aconseguint, d'aquesta manera, la dotzena victòria de 26 partits.

I així vàrem començar: molt seriosos. Molt bon quart tant ofensivament com defensivament. Molt bon joc com en els darrers partits, tothom aportant i el Guillem liderant l'anotació. Parcial de 21-14 amb la llàstima del darrer triple seu que va tenyir una mica el marcador el quart que havia estat de llibre.

Segon quart del mateix estil, sense baixar pistonada en cap moment i amb moltes rotacions per donar minuts a tots els jugadors que ens acompanyaven avui. Potser la quantitat de canvis va produir cert desconcert en defensa i en atac i per això el marcador del quart no va ser més ampli: 19-15. Marxàvem la descans amb un avantatge còmode: 40-29, sense veure perillar en partit en cap moment,

Ja sabem, tot i no entendre-ho, que els tercers quarts no acostumen a ser els nostres millors quarts i en aquesta ocasió no va ser una excepció. Potser per la comoditat del marcador, per les rotacions constants i per altres factors que se'ns escapen, el tercer quart va fer saltar algun neguit a la graderia. Sense posar-se mai pel davant Front Marítim es va acostar molt en el marcador, més per demèrit nostre que mèrit seu. El parcial de 16-24 ho reflecteix clarament. El marcador es posava 56-53 a falta del darrer quart.

Per va ser un miratge. El darrer quart ens vàrem posar les piles de nou i les coses ràpidament van tornar al seu lloc. El shooter Lucas i els contratacs i penetracions impossibles del Guillem van posar els punts en atac. La resta de l'equip va ajustar la defensa i el rebot defensiu. I el partit es va acabar a mig quart del final.

Al final un 80-65 per tancar la temporada amb molt bon gust de boca. 12 victòries i 14 derrotes, a mitja taula, novens classificats i molt aprop dels dos de sobre. Hem entrat a la categoria. Hem tingut partits nefastos però també partits d'alt nivell (encara ens ve a la memòria el partit a casa contra el líder Claret...). Tot això és el 208-2019. Ens queda la festa final però una temporada més al peu del canó!!