dilluns, 3 de juny del 2019

Copa Consell Escolar 2019

Aquest dissabte dia 1 de juny, vàrem anar a Aula per jugar un partit i per rebre la Copa que acreditava a l'equip femení pre-infantil d'Escolapis de Sarrià com a campiones de grup. I això ja es va fer palès abans de començar el partit amb el lliurament de la Copa a les campiones.

A partir d'aquí teníem un partit de cloenda contra les segones de l'altre grup, Aula. El partit semblava que no tindria gaire història però la veritat és que en la primera part la cosa va estar força igualada. Parcials de 4-6, 7-10 i 4-7 sempre favorables feien que ens anéssim al descans amb un 15-23 al marcador però sense haver pogut tancar el partit. Joc massa precipitat, massa correcalles que es diu i sense posar aquell punt de pausa que tant ens cal en certs moments. Ens vàrem contagiar de la precipitació del joc d'Aula. tot i així avantatge de 8 punts al descans.

El quart periode va seguir la mateixa tendència. Un joc molt agraït per l'espectador i un altre parcial ajustat, però aquest en contra: 8-6, que deixava a les noies de l'Aula una mica més a prop: 23-29. Ens tocaria patir encara?

Doncs no. Vist i no vist el cinquè periode ens vàrem posar les piles, vàrem ajustar la defensa (la vàrem ajustar tant que Aula no va fer ni un sol punt) i vàrem tenir un atac més fluid gràcies al control defensiu. El parcial de 0-14 sentenciava ara sí el partit a falta del darrer quart: 23-43.

El darrer quart ens varem relaxar, potser en excès, tot i que el partit no corria perill, però vàrem encaixar un 10-4 en contra per deixar el marcador en el resultat final de 33-47. Victòria clara per a celebrar una bona temporada també a Consell Escolar. Noies felicitats a totes!!