dilluns, 25 de març del 2019

Sferic Terrassa - 71 Escolapis Sarrià - 63

Avui se'ns fa difícil fer una crònica de bàsquet. Crec que seria millor fer una crònica sobre les ONG o les Germanetes de la Caritat, perquè equip que va últim, equip que li regalem una victòria. Avui ens ha passat a Terrassa, a casa de l'Sferic. Ja ens havia passat a la primera volta quan AESE anava el cuer. En un dels partits pitjors de la temporada, hem caigut davant Sferic Terrassa per 8 punts.

Tot i havent començat dignament el primer quart, amb un Dani molt enxufat amb 2 triples i una cistella de 2, de seguida hem caigut en els errors dels dos darrers partits: no defensar. I sense fer res de l'altre món Sferic ha guanayt el quart per un 19-14.

El següent quart ha seguit la mateixa tònica. I el pitjor de tot és que quan ens hem aproximat a 2 punts en 1 minuts i mig desastrós, amb pèrdues de pilota, ens han fet un parcial de 8-0 i han tornat a guanyar el quart. Total que hem marxat al descans amb un preocupant 28-37.

Semblava que les coses s'arreglaven en el tercer quart. Amb un David Caballol fent molt feina sota els cèrcol (potser l'únic que individualment s'ha salvat de la crema) i amb les penetracions del'Àlex Miguel ens hem tornat a posar a 2 punts. Però de nou, errades incomprensibles han fet que en un tres i no res el quart tornés a acabar igualat: 21-21. Pintava malament, més per la dinàmica i la falta de solucions que pel joc desplegat per Sferic.

Sí, podem dir que el seu entrenador ha fet la seva feina, menjant-li l'orella als àrbitres i provocant una tècnica a partir de la qual el criteri en quant a faltes ha canviat. Però nosaltres no hem sabut ser llestos i quèiem un i altre cop en el mateix error, desquiciant-ns i mirant més els àrbitres que no el nostre propi joc.

Així que jugnt un darrer quart igualat hem perdut el partit contra un equip que ha anat creient en la victòria (la seva segona victòria en tota la lliga!) i que ens ha deixat sense poder de reacció. Força desastrós.

Com sempre tinguem fe i esperem que contra Arenys, que jugarà un partit del mateix estil, no caiguem en els mateixos errors i posem cap a equips que podem guanyar. Només depèn de nosaltres.