diumenge, 17 de febrer del 2019

Penya - 32 Escolapis Sarrià - 54

Diumenge a les 4:00 de la tarda. Mala hora però ens feia il·lusió màxima jugar al camp de la Penya. En arribar ens hem pogut fer una foto i tot al Pavelló Olímpic, tot i que estava a les fosques. Les nostres lesionades, les Silvia's, al peu del canó amb l'equip. Tot feia preveure una bona tarda a l'annex del Pavelló Olímpic.

Començament del partit altre cop una mica atropellat. La Penya molt de l'estil del Mataró. Joc gens bonic i molt "correcalles". Desllueix. Molta duresa doncs en 5 minuts ens hem posat ambdós equips amb bonus. Tot i així hem acabat el primer quart de 5 minuts guanyant per la mínima: 4-5.

El segon quaert hem posat més criteri i han començat a caure les faltes. Quart molt lent amb molts tirs lliures i molt desencert per cert (haurem de pràcticar noies: 3 de 11 entre els dos primers quarts). Això ha fet que no ens puguéssim anar en el marcador tot i tornar a guanyar el quart justet: 4-6. El marcador ja reflectia un  8-11 favorable.

Ha arribat el tercer quart i aquí hem obert l'escletxa. Una Laia Canaleta amb molt d'encert en la direcció del joc i també amb la defensa, a més liderava a l'equip amb 6 punts en el quart per aconseguir un parcial de 4-12 que feia mal. Les noies de la Penya es veien clarament, ara sí, superades pel joc d'Escolapis Sarrià. 8-23 al final de tercer quart posava les coses molt ben encarades però faltava un món.

El darrer quart de la pimera part ha estat altre cop ple de desencerts per ambdues bandes. Ja teníme la feina mig feta però un 4-2 de parcial (únic quart que hem perdut) no acabava de semblar que tanquéssim el partit. Potser massa aviat, és cert. 12-25 i cap a la mitja part.

Després del descans hem sortit molt bé. Poquet a poquet i amb molt d'encert per part de totes les jugadores en pista (han anotat 4 de les 5 en pista) hem aconseguit un 2-8 que ja posava una distància insalvable: 14-33, un +19 que donava tranquilitat i sobretot reflexava el que passava a la pista.

Els quarts posteriors no han estat gaire més macos, tot i que els hem guanyat tots i en cap moment hem pattit per tenir totalment controlat el partit. L'Oona ha aparegut en el sisè i setè quart trencant les seves rivals en atac (4 i 6 punts respectivament) per endur-nos els dos parcials amb 4-6 i 7-9.

La Carlota ha tornat a agafar el to d'abans de l'estada a fora i a cada quart amb el seu granet de sorra (9 punts en el partit d'avui) ha anat ajudant a l'equip. En resum, tot l'equip (i només érem 8) ha estat molt bé i ens hem endut la victòria 32-54 tal i com mostrava el marcador al final del partit.

A descansar i preparar-se que tornem a tenir una setmana intensa: el dimecres juguem ales Franqueses a les 19:00h o sigui que amb aquest partit recuperarem tots els pendents i un partit estelar dissabte a casa contra Escola Pia Sabadell donarà per tancada aquesta primera volta. Així que us hi esperem a tots.