dissabte, 16 de febrer del 2019

Escolapis Sarrià - 59 Sant Jordi - 53

Ja vàrem dir durant aquell partit de la primera fase llavors, el que pensàvem (veure crònica). Un partit accidentat on tot ens va sortir malament però que amb el Manel vàrem acabar vaticinant que aquest equip, que anava quart classificat a la Lliga no ho oblidem, era guanyable a casa nostra. I així ha estat.

Tot i així, pel que es comenta una primera part, uns dos quarts, força dolents els que hem jugat a casa. Sense comunicació, sense encert, dispersos, sense concentració. Tot i així l'hem tancat amb un primer parcial de 14-18 i un segon de 9-11. Estàvem 23-29 amb tot el desencert dela primera part.

Però, comm deia el Lluís Caballol, l'arribada al Pol Sánchez, a qui li dediquem aquesta victòria, ens ha fet canviar-ho tot de cara a la segona part. Ens hem posat les piles i amb una sortida fulgurant de 7-0 ens hem posat per davant. Després hem hagut de lluitar el quart però tot i així hem acabat amb un 40-42 esperançador de cara al darrer quart.

Espectacular el treball del Max Calzada en aquest tercer quart tant en atac com en defensa permeten mantenir l'equip allí, en el partit. Però ha començat el darrer quart amb un altre parcial de 6-0 amb un Guillem força encertat (10 punts en aquest quart) i ja ens hem posat per davant i no em perdut més l'avantatge al marcador.

Destacar avui al Jan Alba. Avui debutava amb el Júnior un cadet molt prometedor. Primer ha estat imprecís però ha fet un darrer quart per emmarcar amb 7 punts i un joc com si sempre hagués estat a la categoria. Gràcies Jan per venir a ajudar-nos. T'hi esperem més.

Finalment, la imatge més bonica. Tot l'equip en ple, amb el Pol i l'Àlex Tort (les nostres dues baixes) i tots assenyalant al gran Polete. Ànims Pols i a recuperar-se. Estem amb tu.