divendres, 30 d’octubre del 2015

Maristes - 19 Escolapis - 83

Segon partit i segona victòria per Escolapis de Sarrià. Aquest cop a camp contrari, a casa dels Maristes, les noies del Benjamí han donat un recital de bon joc i de passar-s'ho bé a la pista. Aquest cop amb un equip més curt, doncs ens faltava la Carla Clemente i també la lesionada Carlota Oms. També teníem malalta a una de les entrenadores, la Mònica, a la qual li dediquem el partit i la victòria i també desitgem un ràpida recuperació.

No semblava que el partit acabés amb un marcador tan clar quan ha començat el partit i el primer quart ha quedat força igualat (8-10 favorable). Un camp de dimensions molt grans i amb poca banqueta avui feien pensar que patiríem una mica. Maristes tenien un equip molt complert i amb molts canvis per fer.

Però un espectacular 0-17 en el seogn quart ha estat determinant. Amb unes espectaculars Laia, Alejandra i Aina en el terrany anotador han posat un avantatge insalvable que només s'ha vist reforçat per un 3-10 al tercer quart just abans del descans. Aquí han brillat la Silvia, la Paula i l'Aina en el terreny anotador.

La segona part del partit ha continuat amb la mateixa tònica. Un quart liderat per l'Alejandra amb 9 punts en aquest quart i ben acompanyada per la Clara, la Silvia i l'Aina han posat un altre 5-17 parcial. Els altres dos quarts no han fet res més que eixamplar el resultat fins al 19-83 real.

Un gran partit que demostra que estan entrenant molt bé les noies seguint les instruccions de la Mònica i la Julia que estan fent una bona feina. Animar-vos a seguir així i a seguir millorant i treballant. Felicitats a totes!