dissabte, 24 d’octubre del 2015

Escolapis - 85 IPSE 'A' - 17

Ahir divendres 23 d'octubre va arrencar la Lliga de bàsquet de la categoria femení Grup 02. Tots els pares, fans incondicionals, estàvem emocionats pel debut de l'equip femení.

I vam tenir un partit divertit, distret i, a més, vam guanyar molt bé i jugant un bon bàsquet. Ja es va veure en el primer quart quan vam tancar-lo amb un parcial de 16-1 a favor d'Escola Pia de Sarrià. El segon va ser més igualat (8-4 favorable) però el tercer, abans de la mitja part, va ser un altre 17-2 que quasi tancava el marcador. Estelar va estar l'Alejandra Bonmatí anotant 21 punts aquesta primera part.

La segona part va seguir sense història amb tot l'equip jugant molt bé. Els parcials de 12-5, 16-1 i 16-4 ho diuen tot ja amb el marcador tancat (recordem que el marcador es tanca quan hi ha 30 punts de diferència entre els dos equips i queda aquell com a marcador oficial). Destaquem en l'aspecte anotador aquesta segona part a l'Aina Mir amb 14 punts (10 en el darrer quart).

Laia Canaleta, Alejandra Bonmatí, Silvia Mulas, Clara Rosique, Carla Clemente, Paula Gil i Aina Mir amb les entrenadores Mònica i Júlia

En resum, un molt bon inici de lliga amb una victòria, un resultat de 85-17, tot i que l'oficial és 48-17, que sembla que una molt bona base per seguir treballant i millorar. Bona feina entrenadores!! Esperem que la Carlota Oms estigui ja recuperada de l'esguinç pel proper partit i des d'aquí li dediquem aquesta primera victòria.