dissabte, 24 d’octubre del 2015

Escolapis - 99 Vedruna - 30

Un altre bon partit en aquest inici de temporada dels Escolapis de Sarrià en la Categoria Infantil Grup B. Aquest cop contra els ja coneguts de passades temporades Vedruna Gràcia.

Tot el partit ha estat a un gran nivell però els 3 primers quarts han estat impressionants: intensitat, ordre, bon joc, bones combinacions, gran defensa. Què més es pot demanar? Només una dada: passats els 3 primers quarts tots els jugadors avui ja havien anotat. Els parcials de 15-3, 14-2 i 18-4 ho reflexen clarament.

El Guillem un gran primer quart amb 10 punts. I en el segon ha assistit a l'Hèctor, que ha estat la revelació del partit. Un segon quart impecable amb 8 punts i un treball d'equip com sempre immens. En el tercer quart ha aparegut el Jaime, que bola que li doblaven tiret de 3-4 metres que ficava. 8 punts en aquest quart. El darrer quart de la primera part ha destacar en quant a anotació l'Àlex Masdeu amb 6 punts i ens hem anat al descans amb un marcador de 56-12.

La segona part ha seguit una mica la mateixa tònica, tot i tenir una mica més de descontrol. Però igualment el partit ja estava decantat i la comoditat ha fet baixar una mica l'ordre, ritme i control donades les altes prestacions de tot el partit. Finalment un 99-30 reflecteixen la realitat del partit (un acta posada a 80-30 oficial).