dissabte, 31 d’octubre del 2015

Lestonnac - 48 Escolapis - 47

Ja es preveia un partit difícil entre els dos equips més forts del grup d'Infantil en aquesta Fase Prèvia: Lestonnac i Escolapis de Sarrià. I així ha estat. Un ajustadíssim 48-47 final, marcador molt curt, amb possibilitats de victòria fins al final per part dels dos equips en un partit molt disputat. Però anem a pams.

Camp de Lestonnac complicat per nosaltres: cistelles molt dures on els tirs costen d'entrar si no van molt nets, camp força estret i gran soroll ambiental del pavelló. Situació evidenemtn igual epr als dos equips però sense costum de jugar en camps com aquests.

Si amb tot això no n'hi havia prou des del meu punt de vist hem sortit adormits durant quasi tota la primera part. Males passades, mal posicionats i, sobretot, cap poder rebotejador. Hem estat desapareguts a la pintura. Mèrit li podem donar al seu número 15, un jugador alt i corpulent, però quan els rebots els agafa la resta de l'equip de lestonnac ens ho hem de fer mirar i treballar aquest aspecte. Si no ho fem després hem d'anar al remolc tot el partit i patim més.

Per sort la segona part ha estat clarament diferent. Tot i que el cinquè quart ha estat una mica caòtic, després del temps mort demanat per l'Adrià les coses s'han començat a reconduir. Hem començat a ajustar més la defensa i sobretot a tancar el rebot. I amb el rebot controlat sortíem millor i fèiem jugades d'atac més clares.

El setè quart ha estat determinant doncs ha estat elde la remuntada amb un parcial de 6-13 hem arribat al darrer quart amb un marcador de 38-38. El el vuitè quart hem tingut diverses oportunitats d'endur-nos el partit en el darrer minut, però avui les cistelles no eren amigues nostres i una pilota del Guillem s'ha sortit de dins i dos tirs lliures de l'Àlex no han volgut entrar. Així que amb un empat 42-42 hem arribat al final del partit. Patiment horrible pels pares i mares incondicionals. Un camp sense temps, sense marcador i sense saber quan anàvem. Si habitualment ja és d'infart, avui encara pitjor.

La prórroga ha estat molt competida. Tant podíem haver-nos endut el partit com ells. Un gran rebot del David ens ha posat per davant en el marcador (l'únic cop en tot el partit), però finalment una cistella in extremis del seu número 15 i una pèrdua de pilota en una sacada de banda han sentenciat. Llàstima.

Ara a per la propera. Ja vindrà Lestonnac a casa nostra i estem segurs que si juguem com els darrers 3 quarts els podem guanyar. Ara cal pensar en el proper partit a casa contra Grup Barna per tancar la primera volta. A veure si a la segona volta ja podem comptar amb la presència de l'expatriat canadenc Lluís Oms per ajudar a l'equip. Ànims i a seguir treballant.