dissabte, 31 de gener del 2015

Escolapis - 69 CB Sant Pere Terrassa - 18

Tercer partit de la Fase Regular i tercera victòria per part d'Escolapis de Sarrià. Si ja dèiem que l'equip havia fet un pas endavant en quant a joc i intensitat en el segon partit contra Igualada, la tercera jornada no ha fet res més que confirmar-ho. Ens tocava jugar contra el Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa. Aquest equip venia de guanyar de 33 punts al U.E. Gaudí als quals els Escolapis havien guanyat d'un sol punt a la primera jornada. Així que totes les precaucions.

Però avui, Escolapia de Sarrià ha fet un partit completíssim per part de tots els seus jugadors, tancant l'acta en el sisè quart en un 69-18 oficial. Joc regular, ben treballada la defensa, un atac cada cop més consistent i fluid són la carta de presentació d'un gran partit a casa.

Els parcials així ho demostren en el primer quart: 13-2, 6-2, 16-2 i 10-7 per arribar a la mitja part amb un clar 45-13. L'equip funcionava en la seva totalitat i sortís qui sortís ho feia bé. Només una dada rellevant: els 10 jugadors que han participat avui en la victòria tots han anotat punts (cal mencionar els 4 punts de l'Hèctor Serrano que no surten en el quadre de sota perquè són les dades de l'acta oficial tancada a falta de 2 quarts per al final).