dissabte, 7 de febrer del 2015

C.B.Gavà - 32 Escolapis Sarrià - 51

El resultat de 32-51 per qui no ha vist el partit pot semblar enganyós. Pot semblar que ha estat un partit senzill i no ha estat així. Hem hagut de picar pedra durant tot el partit per aconseguir aquests resultat tan merescut, sobretot els 5 primers quarts que han estat molt igualats. Però anem a pams.

Camp del C.B.Gavà. Hora digna: 10:30h. Un equip just amb només 8 jugadors. El C.B. Gavà només havia perdut de 7 a casa de l'Igualada. El partit ja es preveia dur.I així ja estat. El C.B. Gavà ha estat un equip amb molt d'ofici. Ja s'ha vist de seguida que individualment no era més ràpid ni més tècnic que el nostre, però en canvi esava ben compenetrat i es tancava força bé al darrera.

Així doncs, en el primer quart el marcador era ben ajustat amb un 4-5 favorable i el segon, amb un gran tirador Gerard Segu, hem ampliat el marge amb un 10-15. L'àrbitre era un d'aquells que deixa jugar, potser massa, però com a mínim s'ha de dir que era força equitatiu per ambdós costats. Essent nosaltres un equip més tècnic no ens afavoreix aixo, però com diu l'Eduard, l'entrenador, ens hem d'acostumar a tot tipus d'arbitratges mentre siguin justos.

El tercer i quart quart han estat similars i hem arribat al descans amb un 23-24 ajustadissim però tot l'equip molt bé i molt intens. En arrencar el cinquè quart no hem perdut gens ni mica la concentració i amb punts de l'Hèctor i el Bruno (gran partit dels dos avui, tant en atac com en defensa sobretot) hem agunatta un 27-28.
El sisè quart ha estat determinant pel desenllaç del partit. L'equip ha sortit pressionant molt en defensa i quan treien la pilota i ha recuperat moltes pilotes. Aquí en Lluís i en Guillem han estat trencadors amb 7 i 5 punts respectivament culminant un quart per emmarcar que ha fet que trenquéssim el marcador 28-40. Cal destacra la importància (com em comentava l'Àngel) dels tirs lliures. Mentre nosaltres els hem anat anotant amb bons percentatges, l'equip contrari ha errat 6 tirs en aquest quart, cosa que l'ha deixat només amb un punt anotat. Allò que diem que són importants els entrenaments aquí s'ha vist clarament constatat.

Un cop trencat el partit hem aguantat bé el setè quart i el vuitè aquest cop sí hem jugat amb calma i amb cap i hem pogut tancar el partit amb un 32-51 favorables. Destacar, la importància del Jaime Ramon en el darrer quart que, tot i no haver anotat cap punt ha fet una defensa exemplar que ha permès controlar bé el final sense patiments.