diumenge, 18 de gener del 2015

Escolapis - 63 U.E.Gaudí - 62

S'inicia de la Fase Regular. Aquest any estem al Grup B1-03 on, després d'haver fet una Fase Prèvia amb 5 victòries i 5 derrotes, haurem de posar tot l'esforç per guanyar els partits. Avui mateix en el primer partit ja s'ha vist. El primer partit ens tocava a casa contra la Unió Esportiva Gaudí. Aquest equip venia del Grup B de la Fase Prèvia i ha quedat segon amb 7 victòries i 3 derrotes.

El partit ha estat emocionant (potser massa i tot) i com acostuma  apassar amb Escolapis amb quarts molt diferents jugats. Quarts on Escola Pia Sarrià ha jugat de meravella i quarts on no estem amb el partit, sense intensitat ni control.

Així hem arrencat el partit. Amb dos quarts horribles, on semblava que encara anàvem en pijama i completament empanats tant en atac com en defensa, que no seguíem un tall ni agafàvem un rebot. Això ens ha portat a un 16-26 preocupant al final d'aquests dos primers quarts.

Però Escolapis és com una muntanya rusa: ara estem a baix i al quart següent defensem a tope i ataquem amb claretat d'idees. Així que amb dos parcials a favor de 14-2 i 7-4 hen recuperat el control del partit posant-nos per davant a la mitja part amb un 37-32. Destacar un Lluís Oms que s'ha posat les piles amb 10 punts al 3r quart.

Però, com ens passa també darrerament, hem tingut mala sort. Quan començàvem a tenir controlat el partit, en Jaume Puit ha tingut molèsties i no ha pogut jugar més del que quedava de partit. Baixa significativa per tot el que aporta tant en defensa com en atac. Tot i així hem salvat el 5è quart amb un 6-7 mantenint un mínim avantatge de 43-39.

El sisè quart ha estat un altre d'aquells per emmarcar. Amb un Guillem Canaleta dirigint molt bé a l'equip, una defensa concentrada i a tope i un Gerard Segu immens amb 6 punts en aquest quart, hem aconseguit un parcial de 12-2 per un marcador de 55-41.

Però la baixa del Jaume ha pesat i molt al 7è quart. Ens faltava equilibri. i, tot i que ha sortit el Guillem per intentar aportar, hem perdut el quart per 4-8 i deixàvem el marcador amb un 59-49 a falta del darrer quart.

L'inici del darrer quart ha estat un altre d'aquells espantosos: pilotes perdudes, males passades, descontrol... Això ha permès, també amb alguna cistella amb sort de Gaudí, acostar-se perillosament al marcador. Tot i així amb una cistella al límit de l'Àlex Tort i una altra del Gerard i un control llarg de pilota al final del partit del Guillem ens han permès guanyar el primer partit de la Fase Regular per un ajustadíssim 63-62 d'infart.

Aquest partit finalment hem pogut estar al complert (llàstima de la lesió del Jaume que esperem que no vagi a més i sigui tan sols una contractura) i molt contents pel retorn del David Caballoll a les pistes.