dissabte, 24 de gener del 2015

Igualada - 62 Escolapis Sarrià - 64

Feia fred a Igualada. Feia fred a les 8:30 al Poliesportiu Les Comes. Però només feia fred de temperatura. L'ambient era ben calent. Avui ens tocava una pista complicada. A la categoria B1 dela Fase Regular els partits mai són fàcils ja, però si a més estem amb 9 jugadors, amb el David Caballol i el Jaume Puit lesionats i ens toca jugar contra un equip tercer a la Fase Prèvia i que havia guanyat a la primera jornada el Sant Quirze Basquet Club per 26 punts en camp contrari, les perspectives no eren les millors.
Crec que avui hem pogut veure, si no el millor, un dels partits més complerts que recordo a l'Escolapia de Sarrià. Un partit sense alts i baixos on tots els quarts, perdent o guanyant els han jugat amb intensitat i concentració. Si segueixen aquesta línia poden ser dels equips forts del grup 3 de la categoria B.
Avui l'equip ha sortit concentrat com mai. Sempre tenim primers quarts bastant nefastos però avui els dos primers quarts han estat per emmarcar. Joc equilibrat, bona defensa, amb criteri, intensitat, sense precipitació. Molt molt bé. Això ha permès fer uns parcials de 8-12 i 6-7 ens han permès posar-nos amb un resultat de 14-19 favorable.

Però, com dèiem Igualada no és un equip fluix i ha mantingut la defensa dura i posant moltes mans. Ha apretat força els dos següents quarts. Pensem que tenien rotacions amb 11 jugadors i al final del partit han comptabilitzat 32 faltes personals per 14 faltes només nostres. Tot això ha permès que a la mitja part, amb parcials de 10-4 i 6-14, s'hagin posat per davant amb un marcador de 29 a 38.
9 punts d'avantatge i en camp contrari semblaava que difícil de remuntar però aquest cop Escolapis de Sarrià ha mantingut el nivell i la convicció. Bona direcció de l'Edu i l'Adrià demanant calma i control, fent reflexionar a l'equip. I, poc a poc però sense pausa, hem anat ajustant al marcador. Quarts de 6-7, 9-13 i 4-8 han fet que arribéssim al final del setè quart amb un empat de 57-57 al marcador. Tot es decidiria al darrer.
 
I hem començat molt bé i els primers 4 punts anotats han pesat com una llosa a l'equip de l'Igualada. Fins i tot el públic seu ha quedat mut. A partir d'aquí tothom anava accelerat, ells i nosaltres. Però la feina ja estava encaminada i només faltava aquells moments de calma per arrodonir la gran feina feta. Tot i un 2+1 de l'Igualada i un parell de precipitacions nostres, un tir clau de l'Arnau (que aquest partit a retornat amb 16 punts i una bona defensa) i un basquet control del Guillem al final (immens amb 27 punts, més de 15 faltes rebudes i bons rebots en moments clau del partit) ens han permès marxar del Poliesportiu de Les Comes amb una gran victòria per 62-64.

Jugador 1Q 2Q 3Q 4Q 5Q 6Q 7Q 8Q Punts
JAIME S. 2 4 6
GUILLEM 5 3 4 7 4 4 27
ÀLEX T. 1 3 4
ÀLEX M. -
LLUIS 4 2 6
ARNAU 3 2 4 4 3 16
GERARD -
BRUNO 2 2
HÈCTOR 1 2 3
ESCOLAPIS 12 7 4 6 7 13 8 7 64
IGUALADA 8 6 10 14 6 9 4 5 62

Gran partit i pujant el nivell de jocd'aquesta manera podem aspirar a tot. Caldrà veure la resta de rivals. Això no ha fet res més que començar però amb 2 victòries en 2 partits cal ser optimistes, no relaxar-nos i seguir millorant. Sempre hi ha marge de millora (tirs precipitats, tirs lliures, sacadesd e banda amb més criteri etc.) però avui gaudim de la victòria i la setmana propera a entrenar i preparar el partit de dissabte! Felicitats equip!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada