diumenge, 1 de desembre del 2013

Escolapis 47 JAC Sants 41

Partit molt treballat i ajustat el d'aquest passat divendres 29 de novembre contra el JAC Sants. Finalment una victòria que permet seguir a l'equip a la part alta de la classificació.

Un primer quart molt curt de marcador (6-2 per Escola Pia) va donar pas a 3 quarts més molt ajustats i amb diferències mínimes: 6-5, 4-8 i 6-8 per arribar al descans amb un 22-23 a favor dels visitants del Sants.

Seguidament va seguir tot força parell, amb parcials de 2-3 i 6-4 per només poder fer el tomb al marcador en els dos quarts finals.

Per Escolapis van jugar aquest cop: Guillem (10), David (8), Àlex Tort (7), Lluís (5), Jaime, Pepe, Àlex Masdeu, Héctor, Bruno (2), Yago (2), Jaume (4) i Arnau (9).

Nota: hem hagut d'escollir una imatge d'arxiu d'un altre partit ja que no teníem cap d'aquest partit. Així que animem als pares supporters que feu fotos durant el partit i les compartiu pel grup de Whatsapp i així tindrem reportatges millors la propera.