diumenge, 1 de desembre del 2013

Cros de Sant Martí 2013

Avui, diumenge 1 de desembre, s'ha dut a terme el Cros de Sant Martí dins el Challenge Cros 2013-2014. Començàvem la temporada amb 15 dies de retard, ja que aquest cors van haver-lo de suspendre per culpa dels forts aiguats de fa 15 dies a Barcelona.

Aquest Cros era especial per la família Canaleta Benet ja que, tot i ser ja el sisèany que hi participa en Guillem, la Laia debutava al Cros de Barcelona.

La distància pels nascuts el 2006, el Guillem, era de 1250 metres sortint des de les pistes de la Mar Bella. Mentre que per la categoria del 2006, la Laia, la Sandra i la Blanca eren 960 metres.

La primera cursa del Guillem ha estat a les 11:25. El Guillem no ha sortit gaire ben situat i tot i que ha remuntat posicions ha arribat en la 15ª posició. Hi devien córrer uns 50 o 60 nois.

La categoria de la Laia també era potser fins i tot més nombrosa. La veritat és que per ser la seva primera cursa ha corregut molt bé i ha arribat per la meitat del grup, calculem entre les posicions 20 i 30, pendents de veure els resultats publicats.

El més important és que s'ho han passat molt bé, tant en l'escalfament amb la Gina, amb les seves amiguetes Sandra i Blanca. També veient les altres proves animant als companys d'Escolapis.
D'aquí a 15 dies la segona prova amb el Cros Sants-Montjuïc al Parc de l'Espanya Industrial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada