dissabte, 14 de desembre del 2013

Aracena Collblanc 33 Escolapis 48

Amb un resultat oficial de 33-48 (tot i que el nostre marcador ens ha donat un 32-50) en el darrer partit de la Fase Prèvia a Mini Federats de Nivell B al grup 14, els Escolapisde Sarrià han aconseguit la segona plaça del grup.

Avui es presentava un partit complicat a casa dels Aracena Collblanc. Fins al moment els Escolapis anaven tercers del grup empatats a punts amb els quarts que precisament eren els de Collblanc. qui guanyava avui aspirava a la tercera o segona posició.

L'Edu i la blanca meditaven l'estratègi abans de començar el partit. Ha estat un partit on els Escolapis han fet una primera part (els quatre primers quarts) demostrant gran superioritat: 2-6, 2-10, 5-4 i 2-11 de parcials per acabar amb un clar 11-31 a la meitat del partit.

Els fans incondicionals dels Escolapis animaven veient l'equip molt bé, amb bones passades i el Jaume Puit i el Yago Piera dominant el rebot a sota el tauler propi i contrari. A més el Guillem amb 10 punts i el Yago amb 8 punts lideraven el marcador.

A la segona part hem afluixat una mica. Bàsicament el cansament s'ha fet notar a tot l'equip. Recordem que avui érem tan sols 8 jugadors. Tot i així encara hem aguantat bé el 5è quart amb un parcial de 3-6 però el 6è i 7è han estat fluixos i descoordinats amb uns parcials en contra de 5-0 i 6-4, que posaven un marcador de 25-41.

Finalment en el darrer quart la cosa s'ha tornat a aequilibrar i amb un parcial de 7-9 a favor d'Escola Pia hem arribat a un marcador final de 32-50 segons els nostres càlculs (oficial de 33-48).

Avui han jugat per Escolapis: Yago (10), Guillem (13), Àlex Tort, Jaume (13), Arnau (7), Gerard (2), Héctor i Lluís (5). Des d'aquí aprofitem per animar al Bruno que per una gastroenteritis no ha pogut venir a jugar. Millora't!!

Ens acomiadem fent el Christmas Escolapia Sarrià de Bàsquet. Si el voleu en alta resolucuió només l'he de demanar a la redacció de l'editorial.