dimarts, 20 de novembre del 2012

Pere IV - Escolapis Sarrià

Avui hem recuperat un altre dels partits ajornats per la pluja i el mal temps. Aquest cop a casa de l'Escola Pere IV. els jugadors d'Escola Pia Sarrià que han jugat aquest partit han estat: l'Àlex Tort, el David, el Guillem, el Jaume, el Lluís, l'Arnau, el Gerard, l'Héctor, el Marc, el Jaime Sañé i el Yago.

El partit es jugava en el camp de bàsquet de Pere IV, on el principal problema és que la pista està força bruta de sorra, cosa que a l'inici crea certa inseguretat als jugadors ja que rellisca una mica.

De totes maneres el partit ha començat força bé i el primer quart ha acabat amb un bon joc combinatiu i amb un còmode marcador de 3-12 a favor d'Escolapis.El quintet d'Escolapis estava format pel Guillem, el David, el Gerard, el Marc i el Yago com nova incorporació. Cal destacar aquí els 8 punts del David i també els 4 punts de Yago.

El segon quart ha estat més enredat, amb moltes pèrdues de pilota i errors de canastes que no volien entrar per les dues bandes. Aquí hem acabat amb un marcador de 5-18, amb una canasta del Jaume, una del Lluís i una del Jaime Sañé.

I la tònica no ha canviat en el tercer quart. Amb un parcial de 5-4 a favor de Pere IV hem tancat la primera part amb un marcador de 10-22. dos punts del Guillem i dos punts més del David en aquest quart.

En el 4t quart, inici de la segona part hem tornat a agafar una mica el ritme i amb un parcial de 3-8 hem acabat amb un marcador global de 13-30. El partit semblava força controlat i la victòria no perillava. Aquí cal destacar el repartiment de les 4 cistelles de 2 punts a càrrec del Jaime Sañé, l'Àlex Tort, el Lluís i el Yago.

En cinquè quart ha tornat a ser com el primer: 10 punts i joc més fluid per part de tot l'equip i deixant a l'equip de Pere IV sense anotar. Només cal lamentar l'eliminació per faltes personals de l'Héctor. Però cap problema. Felicitar-lo. És qui defesna més de tot l'equip i és el risc que corre.De totes maneres les 5 canastes de 2 punts han estat fetes per propi Héctor, el Guillem, el Marc i dues del David. el marcador en aquest moment ha quedat en 13-40.

I  quan semblava que anàvem a tancar marcador, a l'inici del sisè i darrer quart Pere IV ha clavat 2 triples consecutius. Però Escola Pia ha mantingut el joc i ha anotat 5 canastes: una de l'Arnau, dues del Yago, una més del Lluís i una del Guillem. Oficialment el marcador s'ha tancat amb un contundent 19-50, tot i que creiem que la canasta de l'Arnau ha estat triple i no ho han anotat així, per la qual cosa el resultat hauria d'haver estat 19-51.

En resum, una altra victòria merescuda. Aprofitem per felicitar al David Fajardo, l'entrenador juntament amb el seu segon, el Guille.Bona aportació pel Yago, primer partit que jugava amb l'equip. Molt bona actitud i molt bona sintonia amb la resta de l'equip. molt potencial per encara enfortir més aquest equip que de moment, compta els partits per victòries, també aquest any. També destacar al David com a màxim anotador del partit amb 14 punts, això sí molt ben assisitit per la resta de l'equip. Felicitats a tots!!