dijous, 8 de novembre del 2012

Escolapis-Maristes Sants Les Corts

Ja tornem a començar la temporada de basket. Amb cert retard ja que hem tingut la mala sort que els dos primers partits s'han hagut de suspendre per la pluja. Però avui ja hem recuperat un i demà ens toca un altre.Però anem per aquest Escolapis Sarrià - Maristes Sants Les Corts.

Primer de tot comentar que mantenim la base de l'equip del passat any. Ens ha marxat el Quim. Sort company en el nou esport que facis!! Però tenim les incorporacions del Marc i el Pablo. Benvinguts! També tenim nous entrenadors: en David i el Guille! Avui no estaven convocats el David i l'Arnau. Però demà ens veiem nois!!



Amb tot això i amb cert retard, ha començat aquest primer partit. Com sempre en els primers moments els pares, incondicionals fans, miràvem amb dubtes l'equip contrari: un parell de torres força altes feien cert respecte. Però ha estat iniciar el primer quart i s'han acabat els dubtes. L'equip segueix igual de fort o més que el passat any. Resultat del primer quart: 19-0.

I ja en el segon quart ja hem tancat marcador oficial: 33-2. L'equip està fort i l'entrenador els anima a jugar fent passades i combinant. Molt bé. El tercer quart amb una mica més relaxació potser ha acabat a un 43-6. El partit ja tenia poca història però els jugadors han seguit a bon ritme fent un final de 4t quart amb un 53-8.

En la recta final del partit potser una mica de cansament i desencert ha fet que el 5è quart no entrés quasi res per acabar-lo en un anecdòtic 55-9. I acabar el partit amb un darrer quart per deixar un resultat no oficial de 61-9. Per acabar la primera foto de la temporada. Demà divendres més!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada