divendres, 9 de novembre del 2012

Escolapis - Immaculada Vedruna

I seguits seguits. Ja tenim el segon partit de la temporada després del partit encara calentet d'ahir. Avui divendres dia 9 de novembre ens hem enfrontat al Col·legi Immaculada Vedruna - 2 de Maig. Cal dir que avui els Escolapis de Sarrià estaven a tope de gent donat que hi havia tots els actes de la festa de "Mou-te". així que molt ambient pel pati central. Avui els descartats han estat el Jaime Sañé i el Jaime Ramon.

Aquí teniu al David alliçonant a la banqueta. Cal dir que el primer parcial ja hem començat a marcar el terreny, acabant amb un clar 9-0 al nostre favor. Amb dues canastes del Lluís Oms (4 punts), una canasta del David Caballol (2 punts) i una canasta i un tir lliure de l'Arnau Segu (3 punts en total) han posat aquest marcador. Cal dir però que ens hem carregat força de personals i calia anar amb compte.

En el segon quart les coses han seguit més o menys igual. Amb 5 canastes del Guillem Canaleta (10 punts) i una del Marc Díaz (2 punts) i una altra del Héctor Serrano (2 punts) hem posat un marcador ja de 20-1.

El tercer quart ha estat més trabat i el resultat ha estat de 22-8. L'única canasta dels Escolapis de Sarrià l'ha feta el David Caballol (2 punts més). Però ha estat en el quart període, just després del descans, on s'ha decantat el partit amb un parcial de 14-4 per un marcador de 36-12 al final del quart.Aquí s'ha destapat el Lluís Oms, que anava carregat de personals, amb 3 canastes (6 punts) i dos canastes més de l'Arnau (4 punts més) i una més del Marc (2 punts) i una altra del Guillem (2 punts més) han tancat el marcador.

El cinquè quart hem tornat a estar una mica menys fins i hem deixat el marcador en 39-18 amb un triple del Gerard Segu (3 punts). Finalment el sisè i darrer quart hem tornat a fer una apretadeta per deixar el marcador final en un 49-18, tancant marcador també. Aquí tres canastes del Guillem (6 punts) i una del David (2 punts) i una altra del Jaume Puit (2 punts) han posat fi al partit.

Tot i que el Guillem ha estat el màxim anotador amb 18 punts, seguit pel Lluís amb 10 punts, l'Arnau amb 7 punts, el David amb 6 punts, el Marc amb 4 punts, el Gerard amb 3 punts i l'Héctor i el Jaume Puit amb 2 punts cadascun, cal destacar el gran paper de la resta de l'equip: l'Àlex Tort, l'Àlex Masdeu, el Pablo i el Bruno que, tot i no haver anotat, han fet grans passades i una bona defensa per portar l'equip a la victòria. Felicitats a tots!!

Ara a esperar el proper partit, el proper dissabte 17 a Sant Cugat ens enfrontarem a l'Àgora. Esperem que hi vingueu tots a animar i a seguir gaudint del joc de l'equip.