dissabte, 24 de novembre del 2012

Escolapis - Jungfrau

Aquest divendres vàrem tenir un nou partit a casa. Aquest cop Escola Pia Sarrià teníem enfront a l'Escola Jungfrau.Aquest cop el qui escriu aquesta crònica no va estar present al partit; però amb la inestimable ajuda de la mare del Guillem i del pare de l'Héctor podem fer cinc cèntims del que va succeir.

Primer de tot destacar que l'Escola Jungfrau es va presentar només amb quatre jugadors i en no tenir el número mínim el partit no tenia validesa. Però finalment amb les ganes de jugar que hi havia es van afegir jugadors d'altres equips per poder disputar si més no el partit. el partit es va pactar a 4 quarts.

D'Escola pia Sarrià, com sempre, l'equip al complert. Aquest cop formàvem amb el Jaime Ramon, el Jaime Sañé, el Guillem Canaleta, l'Àlex tort, el David Caballol, l'Àlex Masdeu, el Lluís Oms, el Pablo Ayesta, l'Arnau Segú, l'Héctor Serrano, el Marc Díaz i el Yago Pigra, entrenats pel David Fajardo.

El primer quart ja es va veure per on anirien les coses. Un clar 17-2 no deixava dubte que tot i ser un partit no oficial tindríem un bon joc. El segon quart, com acostuma a passar, va ser més igualat deixant un parcial de 12-10 al marcador per un resultat a la mitja part de 29-12.

La segona part va seguir la mateixa tònica deixant uns parcials al tercer i quart quart respectivament de 13-7 i 19-9, per un marcadro final de 61-28. Un partit on us deixem aquí les estadístiques que us poden donar una idea de com va anar tot. La propera setmana altra cop a casa. Esperem aquesta vegada sense cap incidència.